Oletko jo testannut? Näitä helppoja keksejä leipovat nyt kaikki: "Aivan uskomattoman hyviä"
Tunnetko jo Wilhelmiina-keksit? Wilhelmiinat villitsevät nyt muun muassa leivontaan keskittyvissä Facebook-ryhmissä. Kokeile sinäkin helppoja keksejä kotona.
Wilhelmiinat ovat klassikkopikkuleipiä, jotka saata muistaa jo mummolasta. Nämä äärimmäisen koukuttavat keksit ovat nyt kokeneet uuden tulemisen ja niitä leivotaan nyt urakalla suomalaisten kotileipurien toimeta.
Päätimme testata suositun reseptin, ja totta se on: keksit ovat aivan uskomattoman hyviä! Mikä parasta, keksien makumaailmaa voi varioida helposti lisäämällä niihin esimerkiksi erilaisia jouluisia mausteita.
Wilhelmiinojen makumaailma muuttuu myös sokerilaatua vaihtamalla: hienon sokerin ohella kekseissä voi käyttää fariinisokeria, jolloin mausta tulee karamellimaisempi.
Oletko sinä jo testannut Wilhelmiina-keksejä? Nyt on korkea aika.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti