Oletko jo testannut? Näitä helppoja keksejä leipovat nyt kaikki: "Aivan uskomattoman hyviä"
Tunnetko jo Wilhelmiina-keksit? Wilhelmiinat villitsevät nyt muun muassa leivontaan keskittyvissä Facebook-ryhmissä. Kokeile sinäkin helppoja keksejä kotona.
Wilhelmiinat ovat klassikkopikkuleipiä, jotka saata muistaa jo mummolasta. Nämä äärimmäisen koukuttavat keksit ovat nyt kokeneet uuden tulemisen ja niitä leivotaan nyt urakalla suomalaisten kotileipurien toimeta.
Päätimme testata suositun reseptin, ja totta se on: keksit ovat aivan uskomattoman hyviä! Mikä parasta, keksien makumaailmaa voi varioida helposti lisäämällä niihin esimerkiksi erilaisia jouluisia mausteita.
Wilhelmiinojen makumaailma muuttuu myös sokerilaatua vaihtamalla: hienon sokerin ohella kekseissä voi käyttää fariinisokeria, jolloin mausta tulee karamellimaisempi.
Oletko sinä jo testannut Wilhelmiina-keksejä? Nyt on korkea aika.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta