Oletko jo testannut? Näitä helppoja keksejä leipovat nyt kaikki: "Aivan uskomattoman hyviä"

Wilhelmiina-keksit
Wilhelmiina-keksit valmistuvat helposti ja koukuttavat taatusti. MTV

Tunnetko jo Wilhelmiina-keksit? Wilhelmiinat villitsevät nyt muun muassa leivontaan keskittyvissä Facebook-ryhmissä. Kokeile sinäkin helppoja keksejä kotona. 

Wilhelmiinat ovat klassikkopikkuleipiä, jotka saata muistaa jo mummolasta. Nämä äärimmäisen koukuttavat keksit ovat nyt kokeneet uuden tulemisen ja niitä leivotaan nyt urakalla suomalaisten kotileipurien toimeta. 

Päätimme testata suositun reseptin, ja totta se on: keksit ovat aivan uskomattoman hyviä! Mikä parasta, keksien makumaailmaa voi varioida helposti lisäämällä niihin esimerkiksi erilaisia jouluisia mausteita.

Wilhelmiinojen makumaailma muuttuu myös sokerilaatua vaihtamalla: hienon sokerin ohella kekseissä voi käyttää fariinisokeria, jolloin mausta tulee karamellimaisempi.  

Oletko sinä jo testannut Wilhelmiina-keksejä? Nyt on korkea aika. Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja