Suositut Ristorante-pizzat ovat olleet myynnissä jo vuosikausia, mutta pikkuhiljaa niiden reseptiä on muutettu kuluttajien huomaamatta terveellisempään suuntaan.
Katso yllä olevalta videolta, miten kaksi pakastepizzaa pystyy paistamaan samalla pellillä!
Dr. Oetkerin Ristorante-pakastepizzat ovat olleet myynnissä Suomessa jo vuodesta 1997 eli yli 20 vuoden ajan. Täysin samana suosittujen pakastepizzojen resepti ei ole kuitenkaan pysynyt, yhtiöstä paljastetaan.
Ristorante-pizzojen suolapitoisuutta on nimittäin laskettu pikkuhiljaa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana suolapitoisuus on laskenut jo 22 prosenttia.
– Suolan määrää lasketaan asteittain, jotta maku pysyy tuttuna ja turvallisena, kertoo Dr. Oetker Suomi Oy:n pakastepizzojen tuotepäällikkö Virva Rantala MTV Makuja -sisustolle.
Kun suolaa poistetaan asteittain pikkuhiljaa, eivät asiakkaat huomaa maun muutosta ja lähde esimerkiksi lisäämään itse pizzan päälle lisää suolaa.
