Tukusta ostettu broilerilaatikko sai Maaritin hämilleen: ”Myyjällä on näköjään vähän eri käsitys koivista tai hemmetin sairas huumorintaju”

MaaritvarpaatÄLÄKÄYTÄ
Koipien sijaan Maaritin ostamasta broilerilaatikosta paljastui kanan varpaita. Maarit Holopainen, Shutterstock

Kymmenen kiloa broilerin koipia ostanut Maarit hämmentyi toden teolla avattuaan tukusta ostamansa laatikon. Laatikosta paljastui jotain, jota hän ei todellakaan osannut odottaa.

Broilerin koipien sijaan laatikosta kurkisti joukko jäisiä kanan varpaita.

– Pyysin myyjältä 10 kilon laatikon broilerin koipia ja himassa vähän yllätyin laatikkoa avatessa. Myyjällä on näköjään vähän eri käsitys koivista tai hemmetin sairas huumorintaju, Maarit Holopainen kirjoittaa Facebookin ruokaryhmässä.

Maarit kertoo Makuja.fi:lle ostaneensa koipia usein aiemminkin pakastettuna kymmenen kilon laatikossa. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan löytänyt niitä pakastealtaasta itse, vaan turvautui myyjän apuun. Myyjä nouti laatikon pakastehuoneesta ja Maarit otti sen vastaan sen tarkemmin laatikkoa katsomatta. 

Vasta kotona 29 euroa maksaneen laatikon todellinen sisältö selvisi; koipien sijaan laatikossa odotti kymmenen kiloa jäisiä kanan varpaita. 

– Eli vähän oli omakin moka, Maarit toteaa.

Tukku ei suostunut vaihtamaan tuotetta

Sisällöstä harmistunut Maarit raahasi laatikon takaisin autoon odottamaan seuraavaa päivää. 

– Ulkona oli yli 10 astetta pakkasta, joten varpaat kestivät hyvin autossakin, Maarit kertoo.

– Seuraavana päivänä soitin tukkuun, kerroin virheen ja kysyin, voinko tulla vaihtamaan tuotteen. Tukku ei tietenkään tähän suostunut, koska he eivät voineet olla varmoja, ettei kylmäketju ollut katkennut. Ja eiväthän he muutenkaan olisi enää voineet myydä tuotetta, jota joku oli keittiössään pyöritellyt. 

Kymmenen kiloa kanan varpaita ei kuitenkaan tuottanut ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Nainen kertoo alkuharmituksen jälkeen pussittaneensa niitä kuusi kiloa koiralle ja myyneensä loput eteenpäin Facebookin koiraryhmässä.

– Nyt jo huvittaa koko juttu, mutta aluksi ei huvittanut, Maarit kertoo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja