Helsinkiläinen K-Citymarket muutti joulusuklaiden alennusmyyntiään – "Ihmiset raivona"

Toimittajamme sai käsiinsä yli 14 vuotta vanhan avaamattoman konvehtirasian – tällainen yllätys sisällä odotti 4:58
Katso myös tämä: Toimittajamme sai käsiinsä yli 14 vuotta vanhan avaamattoman konvehtirasian – sisällä odotti yllätys

Itä-Helsingin K-Citymarket Easton viivytti perinteeksi muodostuneen joulusuklaiden alennusmyyntinsä avauspäivää. Asiakkaat olivat harmissaan.

K-citymarket Easton on perinteisesti myynyt ylimääräiset joulusuklaansa puoleen hintaan 24.12. alkaen. 

Kanta-asiakkaat ovat tyypillisesti ottaneet alennusmyynnistä ilon irti ja innokkaimmat saapuvat kauppaan jo yöaikaan napsimaan parhaat päältä.

Tänä vuonna kauppa päätti, että alennusmyynti alkaakin vasta 27.12. ja poruhan siitä syntyi.  

Osa aiempaan päivämäärään tottuneista asiakkaista oli ehtinyt makeisia tursuavan ostoskärrynsä kanssa kassalle asti ennen kuin huomasi, että sisällöstä olisikin pitänyt pulittaa täysi hinta. 

Asiakkaat pettyivät

Paikalle sattunut toimittajamme kertoo kuulleensa paikan päällä pettyneitä ja vihaisia kommentteja muilta asiakkailta. Hän kuvasi myös yhden asiakkaan käytävälle hylkäämät,  täyteen lastatut ostoskärryt.

– Ihmiset oli ihan raivona kaupassa. Mummot valittivat, etteivät ikinä enää tule kyseiseen kauppaan, toimittajamme kuvailee tunnelmaa. 

Asiasta oli virinnyt keskustelua myös sosiaalisessa mediassa. Useampi kommentoija muistelee kaihoisasti makeisosastolla alennusten aikaan vallinnutta ryysistä. 

Eräs kommentoija puolestaan sanoo, että alennuspäivän muuttaminen pilasi heidän perheensä 40-vuotisen perinteen hakea konvehtirasiat alennusmyynnistä heti aattoaamuna. 

Lue myös:

    Uusimmat