Mainos
Mainos

No nyt on kaikkien aikojen nakkikeitto! Maailman parhaassa ravintolassa työskentelevä kokki Jaakko jakaa reseptinsä

Kun haluat perinteisestä nakkikeitosta astetta parempaa, testaa huippukokki Jaakko Impiön reseptiä. 

Kerroimme torstaina nakkien suosiosta Suomessa. Nakit kuuluvat suomalaisissa kodeissa sekä arkeen että juhlaan. Nakkeja popsitaan perunasalaatin kyljessä vappuna ja uutenavuotena, ja ne liittyvät vahvasti myös arkiruoanlaittoon.

Suomen suosituin nakkiruoka puolestaan on klassinen nakkikeitto. Miten siitä tehdään mahdollisimman hyvää? 

Jos nakkikeiton haluaa viedä fine dining -tasolle, silloin se valmistetaan maailman parhaaksi valitussa ravintola Mirazurissa Ranskan Mentonissa työskentelevän suomalaisen huippukokki Jaakko Impiön ohjeella. Jaakko jakoi oman nakkikeittoreseptinsä nakkeja valmistavan HKScanin pyynnöstä.

Nuoren huippukokin omat nakkimuistot liittyvät nakkien paistamiseen takassa.

–  Omat lapsuusmuistot nakeista liittyy niiden paistamiseen takassa. Ja ehdottomasti niiden pitää olla luonnonsuolinakkeja, jotka napsahtavat.

Jos Jaakko Impiö saisi ihan vapaat kädet nakkien tuotekehittäjänä, niin tarjolle syntyisi nakkeja, joissa maistuisi välimerelliset yrtit: rosmariini, timjami ja oregano.

Lähde: HKScan

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.