No nyt on herkullinen lettu! Yksinkertaisella niksillä saa tehtyä "ultimaattisen lettutaskun"

1:45 Laskiaispullan sisään sopii mainiosti myös suklaalevite.

Jos pidät letuista, ota testiin tämä herkullinen tapa nautiskella räiskäleitä.

Yllä olevalla videolla vinkit herkullisiin Nutella-laskiaispulliin!

Siinä missä Suomessa vietettiin eilen laskiaistiistaita laskiaispullilla herkutellen, Yhdysvalloissa päivä tunnetaan nimellä "pancake tuesday" eli lettutiistai. Lettutiistain kunniaksi videopalvelu TikTokissa levisikin erilaisia lettujen valmistamiseen ja täyttämiseen liittyviä niksejä

Yksi uutisotsikoihin päätynyt lettuvinkki tuli ruoka- ja matkabloggaaja Rasha Akarilta. Hän demonstroi TikTokissa, miten myös lettuja voi täyttää huippusuositun tortillakikan tapaan.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Videolla nähdään, miten Rasha täyttää letun tortillakikkaa hyödyntäen banaaneilla, mansikoilla, Nutellalla ja kermavaahdolla. Bloggaaja kuvailee tapaa "todella sotkuiseksi, mutta niin hyväksi".

Metodia on tortillojen ja lettujen lisäksi hyödynnetty myös muun muassa sushien valmistuksessa. MTV Uutisten Makuja.fi-ruokasivustolla kerrottiin helmikuussa Beachhousekitchen-blogin Heli-Hannele Pehkosen ideasta tehdä "pikasushia" täytettyjen tortilloiden tapaan

Lähde: The Sun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja