"Mullistava" kikka tekee lounaasta entistä maukkaamman: "Saa hymyilemään ensipuraisulla"

Näin valmistuu “Toaster-Dilla” eli paahtimessa valmistuva  quesadilla 0:51 Näin valmistuu “Toaster-Dilla” eli paahtimessa valmistuva quesadilla

"Mullistava" tapa valmistaa lounaswrap saa veden herahtamaan kielelle. TikTokissa ihastuttaneesta kokkauskikasta uutisoi verkkolehti Mirror.

Katso videolta, miten valmistuu juustoinen "Toaster-Dilla"!

Useat somekäyttäjät ovat jakaneet eteenpäin päräyttävää niksiä, joka auttaa tekemään wrapeista entistä maukkaampia. Taittelutekniikka varmistaa, että täytteet pysyvät tortillan sisässä ja yhdistyvät jokaisella puraisulla.

Yksi kikasta kertoneista on ruokavaikuttaja Ayeh, joka esiintyy TikTokissa nimellä @cookingwithayeh. Hän julistaa jo 5,2 miljoonaa katselukertaa keränneellä videollaan wrapin taittelutavan olevan suorastaan "mullistava".

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Näin taittelet täydellisen wrapin

  1. Aseta ensin wrap-pohja (esimerkiksi rieska tai tortillapohja) kokkaustasolle. Leikkaa wrapin alaosa keskeltä kahtia.
  2. Laita pohjan päälle valitsemasi täytteet, niin että ympyrän jokaiselle neljännekselle tulee oma täytteensä. Aseta esimerkiksi valitsemasi proteiini yhdelle, salaatti toiselle, tomaatti kolmannelle ja juusto neljännelle pohjan neljännekselle.
  3. Aloita wrapin taitteleminen halkaistun alaosan vasemmasta puolikkaasta ja etene taittelussa myötäpäivään. Jäljelle jää kolmionmuotoinen wrap-tasku, jonka voi paistaa parilalla. 

– Tämä saa sinut hymyilemään ensipuraisulla, Ayeh ylistää.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!