Paistettu kananmuna on klassikkoherkku, joka maistuu aina. Vaikka kananmunan paistaminen on melko yksinkertaista hommaa, muutamalla kikalla teet aamupalastasi hetkessä entistäkin maukkaamman.
Videolla esitellään vielä yksi niksi kananmunien paistamiseen.
Kaksi australialaista julkkiskokkia jakaa nyt omat vinkkinsä täydellisen kananmunan paistamiseen. Varoitus, nämä vinkit saattavat mullistaa aamupalasi!
LUE MYÖS: Eivätkö kananmunat vaahtoudu kunnolla? Helppo munakikka takaa onnistuneen lopputuloksen
Näppärä vinkki nopeuttaa kypsymistä
Jos pidät löysistä, mutta et liian juoksevista munista, kokki Richard Cornishin vinkki on juuri sinua varten. Kokin mukaan täydellisesti paistuneiden kananmunien salaisuus piilee paistinpannun päälle asetetussa kannessa ja pannnuun lisätyssä rasvassa.
– Laita kansi päälle. Paistettaessa lämpö nousee pannun pohjasta, ja rasva estää kananmunia tarttumasta pannuun samalla, kun se antaa makua.

