Nik ikävöi lentokoneruokaa niin paljon, että valmistaa sitä nyt itse kotonaan: "Se oli ainoa paikka, missä söin aterian kokonaisuudessaan"

Nik ikävöi lentokoneruokaa niin paljon, että valmistaa sitä nyt itse kotonaan: “se oli ainoa paikka, missä söin aterian kokonaisuudessaan” 2:46 Nik ikävöi lentokoneruokaa niin paljon, että valmistaa sitä nyt itse kotonaan: “se oli ainoa paikka, missä söin aterian kokonaisuudessaan”

Matkavlogia pitävä mies ikävöi matkustamista ja erityisesti lentokoneaterioita niin paljon, että on kehittänyt koronapandemian aikana itselleen uuden harrastuksen.

Videolla: Tällaisia lentokoneaterioita Nik on pandemian aikana valmistanut omassa keittiössään.

Harva valitsisi lentokoneruokaa kulinaristiseksi suosikikseen. Iso-Britanniasta kotoisin oleva, matkojaan ahkerasti vlogaava Nik Sennhauser kertoo kuitenkin olevansa lentokoneruoan suuri fani. Miestä on helppo uskoa, sillä tällä hetkellä hänellä on lähes täysin lentokoneruokaan erikoistunut Instagram-tili: @Flysoplane.

Kuvatut ateriat eivät ole kuitenkaan vanhoja kuvia ajalta ennen pandemiaa, vaan ihan tuoreita otoksia miehen kotikeittiöstä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä

– Olen suhtautunut intohimoisesti lentokoneruokaan jo pikkulapsesta lähtien. Se on ainoa paikka, missä söin koko aterian kyseenalaistamatta mitään, Nik kertoo.

Koronapandemian takia Nik ei ole pitkään aikaan päässyt lentämään ja syömään lentokoneaterioita. Normaalisti Nik kuvaisi aterian osana hänen matkavlogejaan. Nyt kun matkalle ei pääse, on Nik aloittanut erikoisen harrastuksen. Hän luo omassa kotikeittiössään vanhojen kuvien ja videoiden pohjalta omia versioitaan syömistään lentokoneaterioista.

Esimerkiksi yllä olevan videon alussa Nik valmistaa Swiss Airlinesin vuoden 2017 lounaan Dublinin ja Zurichin väliseltä lennolta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nikin mukaan lentokoneateria on kuin ihme

– Olen tehnyt aamiaisia ja illallisia, curryistä pihveihin ja aina munakkaisiin asti, Nik kertoo.

Keskimäärin aterioiden valmistaminen vie Nikiltä kolmesta neljään tuntia. Hänen mukaansa aika ei kuitenkaan ole haaskattua ja hän uskoo kehittyneensä ruuanlaittajana.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Monet pitävät hänen erikoista intohimoaan outona. Hänen mukaansa ihmiset, jotka vihaavat lentokoneruokaa ovat asettaneet odotuksensa aterian suhteen liian korkealle.

– Täytyy ajatella realistisesti. Olet metallisessa putkilossa yli yhdeksän kilometrin korkeudessa, ja joku pystyy tuomaan eteesi tarjottimellisen useimmiten lämmintä ruokaa. Tietenkään se ei ole yhtä hyvää, kuin ravintolassa, mutta olet lentokoneessa ja se tekee siitä maagista, Nik muistuttaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: CNN ja @Flysoplane -instagram.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.