Lizzy Briskin on ammatiltaan kokki. Nyt hän paljastaa Insider-sivustolle, mitä monille tuttuja raaka-aineita hän ei ikinä ostaisi.
Videolla: Tiesitkö tästä maustepurkin piilo-ominaisuudesta? Kurkkaa maustekikat!
Kaupoissa on myytävänä monenlaisia vempeleitä ja elintarvikkeita, joiden tarkoitus on esimerkiksi helpottaa ruoanlaittoa. Ruoka-alan ammattilaiset eivät kuitenkaan suosittele hankkimaan ihan kaikkea mukisematta.
– Olen ammatiltani kokki ja on monia raaka-aineita ja välineitä, joita en ottaisi omaan keittiööni, kokki Lizzy Briskin kirjoitta Insider-sivustolla.
Tässä muutama esimerkki ruoista, joita ammattilaiskokki ei ostaisi.
Vaaleaakin vaaleampi, teollinen leipä
Kokki Lizzy Briskin muistuttaa, että leivän ei ole tarkoitus säilyä päiväkausia, eikä viipaletta kuuluisi pystyä muotoilemaan käsissään jämäkäksi palleroksi.
– En sano, että jokaisen pitäisi leipoa omat leipänsä, mutta olen sitä mieltä, että hyvään leipään kannattaa sijoittaa muutama lantti enemmän. Vältät turhat lisäaineet ja saat paremman makuista leipää.