Näinkö mango pitäisi pilkkoa? Jairan kokeilema kikka kerää kritiikkiä ja kehuja: "Minä olen tehnyt noin aina"
Australialaisnainen pilkkoi mangon tavalla, joka herätti monenlaisia reaktioita, kertoo News.com.au-sivusto.
Videolla kerrotaan mango-inkiväärismoothien ohje!
Melbournelainen Jaira Taigle sai TikTokissa huomiota osakseen, kun hän julkaisi videon, jolla pilkkoo mangon. Kikka jakoi tiktokkaajien mielipiteet.
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
Videolla nainen pilkkoo mangon niin, että hän alkaa leikata sitä veitsellä ympäri, kunnes osuu sisällä olevaan kiveen. Kun mango on tällä tavalla pistetty puoliksi, hän ottaa sen käsiinsä ja vääntää puolikkaita eri suuntiin, kunnes ne irtoavat. Jaira näki kikan TikTokissa ja päätti itsekin kokeilla.
Niksi ilmeisesti toimii, sillä puolikkaat irtoavat toisistaan. Kivi jää toisen puolikkaan sisään.
– Voi luoja, Jaira huudahtaa.
– Se toimi!
Kommentoijilta kahdenlaisia reaktioita
Jairan videota on katsottu yli 200 000 kertaa. Joitain mietitytti, miten mango pitäisi syödä, jos se pilkotaan tällä tavalla.
– Anteeksi, mutta tämä on huonoin pilkkomistapa, jonka olen koskaan nähnyt, eräs kommentoi.
– Ihan liian sotkuista ja mangon mehua menee hukkaan, kirjoitti toinen.
Kaikkien mielestä pilkkomistapa ei suinkaan ollut niin surkea.
– Mummini opetti minua tekemään noin, kommentoi joku.
– Minä olen tehnyt noin aina. En tiedä mitään muuta tapaa, totesi toinen.
Jaira puolusti myöhemmin pilkkomistapaansa sanomalla, että on tarkoitus syödä myös kiveen kiinni jääneet mangon jämät. Sen jälkeen pitäisi kiertää kiveä ja hedelmää eri suuntiin samoin kuin teki puolikkaiden kanssa.
Videolla kokki Harri Syrjänen näyttää toisenlaisen tavan mangon pilkkomiselle ja kertoo, kuinka valmisetaan herkullinen mango-broilerisalaatti:
LUE MYÖS: Nerokasta vai pähkähullua? Seanin tapa lämmittää pizza hämmentää: "Tätä ei opeteta koulussa"
Lähde: News.com.au
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan