Pakasteranskalaisistakin saa loihdittua herkullisen arkiruoan vähällä vaivalla, huomasi The Insider -sivuston ruokatoimittaja Chelsea Davis.
Videolla: Joko olet testannut herkulliset hasselbackan perunat?
Ammattilaiskokit paljastivat aiemmin Insider-sivustolla parhaat kikkansa pakasteranskalaisten maun ja koostumuksen parantamiseen. Nyt samaisen sivuston ruokatoimittaja Chelsea Davis päätti kokeilla kikkoja ja löysi niiden joukosta parhaat.
LUE MYÖS: Kokit paljastavat, miten halvoistakin pakasteranskalaisista saa oikeasti älyttömän hyviä – älä vain jätä puolikasta pussillista pakastimeen
Maustamalla paranee!
Kokkien niksien joukossa oli muun muassa erilaisia maustamiskonsteja, joilla pakasteranskikset saa tuunattua helposti maukkaammiksi. Yksi vinkeistä oli, että ranskalaiset tulisi suolata heti paiston jälkeen
– Jos suola tuntuu putoavan ranskanperunoiden päältä, maustat ne luultavasti väärään aikaan. Mausta ranskanperunat heti, kun otat ne ulos uunista.
