Näin teet parasta kanaviillokkia nopeasti – unohda kokonaan broilerin paistaminen: "Ei voi kauhean pahasti epäonnistua"

2:30 Näin teet elämäsi parasta kanaviillokkia nopeasti: ”Ei voi kauhean pahasti epäonnistua”

Kanaviillokki on klassikkoruoka, joka valmistuu kotikeittiössä vaivattomasti. MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa paljastettiin salat täydelliseen kanaviillokkiin.

Mitä liemelle pitää tehdä, kun valmistetaan kanaviillokkia? Katso videolta tärpit  helpon kanaviillokin valmistamiseen. 

Milloin söit viimeksi kanaviillokkia? MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa perehdyttiin maanantaina kouluruokiin, jotka ovat jakaneet ja jakavat edelleen mielipiteet. Marttaliiton kehittämispäällikkö Emmi Tuovinen demonstroi ohjelmassa, miten kotona saa valmistettua muun muassa täydellisen maistuvaa kanaviillokkia. 

Älä paista kanaa, vaan keitä

Kanaviillokki on helppo ja nopea valmistaa broilerin koipireisipaloista. Marttojen Emmi Tuovisen mukaan koipireidet kannattaa ehdottomasti keitellä kypsäksi liemessä paistamisen sijaan.

– Helpompi onnistua kuin jos miettii vaikka paistamista. Vedessä keittämällä ei voi kauhean pahasti epäonnistua, Tuovinen sanoo.

Kun broilerit keittelee liemessä, lopputulos on taatusti mehukas ja liha irtoaa luista kuin itsestään. Keitinliemeen lisätään mausteita ja lientä säästetään myös kastiketta varten.

– Muutamalla niksillä onnistuu, Tuovinen lupaa.

Katso videolta, miten helppo kanaviillokki valmistuu ja nappaa resepti: Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja