Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Näin teet parasta kanaviillokkia nopeasti – unohda kokonaan broilerin paistaminen: "Ei voi kauhean pahasti epäonnistua"

2:30Näin teet elämäsi parasta kanaviillokkia nopeasti: ”Ei voi kauhean pahasti epäonnistua”
Julkaistu 12.01.2021 13:06

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kanaviillokki on klassikkoruoka, joka valmistuu kotikeittiössä vaivattomasti. MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa paljastettiin salat täydelliseen kanaviillokkiin.

Mitä liemelle pitää tehdä, kun valmistetaan kanaviillokkia? Katso videolta tärpit  helpon kanaviillokin valmistamiseen. 

Milloin söit viimeksi kanaviillokkia? MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa perehdyttiin maanantaina kouluruokiin, jotka ovat jakaneet ja jakavat edelleen mielipiteet. Marttaliiton kehittämispäällikkö Emmi Tuovinen demonstroi ohjelmassa, miten kotona saa valmistettua muun muassa täydellisen maistuvaa kanaviillokkia. 

Älä paista kanaa, vaan keitä

Kanaviillokki on helppo ja nopea valmistaa broilerin koipireisipaloista. Marttojen Emmi Tuovisen mukaan koipireidet kannattaa ehdottomasti keitellä kypsäksi liemessä paistamisen sijaan.

– Helpompi onnistua kuin jos miettii vaikka paistamista. Vedessä keittämällä ei voi kauhean pahasti epäonnistua, Tuovinen sanoo.

Kun broilerit keittelee liemessä, lopputulos on taatusti mehukas ja liha irtoaa luista kuin itsestään. Keitinliemeen lisätään mausteita ja lientä säästetään myös kastiketta varten.

– Muutamalla niksillä onnistuu, Tuovinen lupaa.

Katso videolta, miten helppo kanaviillokki valmistuu ja nappaa resepti: Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa

LUE MYÖS: Saako broileria kuumentaa uudelleen? Asiantuntija kertoo, mitkä ruoat kannattaa ehdottomasti jättää uudelleen lämmittämättä

Lisää aiheesta:

Edullinen kanaviillokki helposti ja nopeasti: "Ei voi kauhean pahasti epäonnistua"Suosittua kanakastiketta halvemmalla: Edullinen raaka-aine takaa mehevän lopputuloksenKolme kovaa kanakastiketta – koukuttava kermainen soosi valmistuu nopeasti: "Huikea maku, vaikka raaka-aineita on vain muutama"Arkiruokahitti! Samulin nakkikeitossa hyödynnetään nerokasta nakkikikkaa – oletko jo testannut?Arkiruokahitti! Milloin viimeksi söit legendaarista kanaruokaa? Helppo valmistustapa: "Ei voi epäonnistua"Muistatko vielä tillilihan? Unohda kouluaikojen traumat – Emmi paljastaa salaisuuden törkeän hyvään kotiruokaan
RuokaViiden jälkeenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 17:14
    Ruokakauppa

    100 päivää jouluun! Näin saat joulukonvehteja yli puolet halvemmalla

  • 11:01
    Pasta

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • 07:45
    Puuro

    Kaurapuuron joukkoon kannattaa nyt laittaa yksi ainesosa

  • Eilen17:33
    Leivonta

    Kakkuleipuri antoi asiakkaalle tilauksen ja pyysi anteeksi – pian selvisi syy

  • Eilen09:46
    Ruoanlaitto

    Älä pese paistinpannua heti käytön jälkeen