Ammattilaiskokit vinkkaavat Insider-sivustolle, miten kaupan hampurilaissämpylöistä saa kotioloissa astetta parempia.
Kuten kesäinen sokkomakutestimme osoitti, suomalaiskaupoissa myytävissä hampurilaissämpylöissä on eroja! Jos siis haluat ostaa mahdollisimman hyvän sämpylän kaupasta, kannattaa ensimmäiseksi paneutua tuotteen laatuun.
Kotona valmiista burgerisämpylöistä voi sen sijaan saada entistä parempia näillä kokkien jakamilla vinkeillä.
Lue myös: Mikä on kaupan paras hampurilaissämpylä? MTV testasi yhdeksän erilaista: Tässä ovat suosikit!
Lämmitä aina sämpylät ennen syöntiä
Pussiin pakatut valmissämpylät kannattaa aina lämmittää ennen syömistä eikä syödä sellaisenaan.
– Pieni lämmitys joko grillissä tai paahtimessa aktivoi sämpylöiden gluteenin. Tämä tekee niistä pehmeämpiä ja tuoksuvampia, vinkkaa kokki ja ravintoloitsija Jessica Formicola.
Vaikka et siis mitään muuta sämpylälle, muista ainakin lämmittää se. Sämpylänpuolikkaat voi lykätä esimerkiksi leivänpaahtimeen minuutiksi tai kahdeksi.