Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Näin maksamakkaraa kuuluisi oikeasti ottaa pötköstä

0:59Tiesitkö? Näin maksamakkaraa oikeasti kuuluisi ottaa pötköstäKATSO VIDEO: Asiantuntija näyttää, miten maksamakkarapötkö kannattaa avata ja maksamakkaraa ottaa pakkauksesta ulos.
Julkaistu 24.03.2024 17:33

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Maksamakkaraekspertti paljastaa oikeaoppisen tavan pötkön käyttöön. Katso videolta helppo kikka!

Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla Suomen suosituimman herkkumaksamakkaran täyttävän jo 50 vuotta. Pääsimme myös kurkistamaan kulisseihin, ja yli 40 vuotta maksamakkaraa tehnyt Harri paljasti MTV Uutisille, miten tuote tehtaalla valmistetaan.

Samalla selvitimme myös vastauksen oleelliseen kysymykseen: miten maksamakkaraa kuuluisi oikeasti pötköstä ottaa? Kannattaako maksamakkarapötköä kuoria ja leikata siitä veitsellä viipaleita, vai onko oikea taktiikka pötkön puristaminen?

Maksamakkara-asiantuntija näyttää videolla kaikista kätevimmän tavan pötkön käsittelyyn. Tällä tekniikalla ei tule hävikkiä!

Lue myös: Mikä on maksamakkaran, herkkumaksamakkaran ja maksapasteijan ero?

Lue myös: Yli 40 vuotta maksamakkaraa tehnyt Harri paljastaa, miten tuote tehtaalla valmistetaan

Lisää aiheesta:

Paras keino mehevään savuloheen: "Aika valtava ero"Valtaosa ei tiedä, mikä on mustamakkaran alkuperäinen nimiYli 40 vuotta maksamakkaraa tehnyt Harri paljastaa, miten tuote tehtaalla valmistetaanTestaa nämä tekniikat, kun teet viillot grillimakkaroihinPhilipin nokkela pakasteranskalaisniksi – tätä ei moni ole tajunnut tehdä pussille: "Olen vaikuttunut" Onko tämä paras tapa kuoria keitetyt kananmunat? Kokeilimme kokkien varjelemaa salaista kikkaa
RuokaRuokaniksitMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 09:01
    Lapset

    Kielletäänkö "väärä ruoka" kouluista? Asiantuntijalta tärkeä huomio kansalaisaloitteesta

  • 06:46
    Terveys ja hyvinvointi

    Onko ultraprosessoitu ruoka epäterveellistä? Tätä et ehkä ole tullut ajatelleeksi

  • Eilen16:44
    Jouluruoka

    Luulitko näitä joulun herkuiksi? Totuus paljastuu kaupan hyllyllä

  • Eilen11:32
    Jouluruoka

    Kuinka nopeasti joulukinkku sulaa jääkaapissa?

  • 14.12.17:44
    Jouluruoka

    Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!