Yli 40 vuotta maksamakkaraa tehnyt Harri paljastaa, miten tuote tehtaalla valmistetaan
Miten maksamakkarapötkylöitä valmistetaan? Pääsimme kurkistamaan vantaalaistehtaan kulisseihin.
HK:n Herkkumaksamakkara täyttää jo 50 vuotta. Suomen suosituinta maksamakkaraa myydään valmistajan mukaan päivittäin jopa 13 000 pötköä. HK:n lisäksi maksamakkaraa Suomessa valmistavat muun muassa Snellman, Atria ja Wigren.
Maksamakkaramestarina tunnettu ja jo 40 vuotta HK Scanin tehtaalla työskennellyt elintarviketyöntekijä Harri Parta esitteli MTV Uutisille suosikkituotteen valmistustavan.
Halpa vs. kallis -sarjasta tutut Fanni ja Petra pääsivät kurkkaamaan maksamakkaratehtaan kulisseihin. Katso, miten maksamakkaraa valmistetaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti