Huippukokit kehottavat suhtautumaan erilaisiin ravintolalistauksiin ja -arvosteluihin varauksella, ja valitsemaan ulkomailla reissatessa paikallisten suosimia ruokapaikkoja.
Kovaksi keitetyt -podcastissa huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen puivat ruokamaailmaan liittyviä aiheita. Ensimmäisessä jaksossa kokit keskustelivat muun muassa siitä, mitkä asiat erottavat huippukokin kotikokista.
Tuoreimmassa jaksossa keskustelunaiheiksi päätyivät ruokakritiikki, ravintoloiden listaukset ja hyvän ravintolan löytäminen ulkomailla reissatessa.
Syö siellä, missä paikallisetkin
Henri Alén kertoo valitsevansa ravintolan pitkälti sen mukaan, missä paikalliset käyvät syömässä. Yleensä myös paikallisten herkkukauppojen pitäjiltä saa hyviä vinkkejä laadukkaista ruokapaikoista, huippukokki vinkkaa.
Myös Tuominen kertoo suosivansa paikallisten suosimia paikkoja ja välttelevänsä puolestaan yli kahdella kielellä kirjoitettuja ruokalistoja.
