Näin kauppojen ruisleivät tehdään – MTV jättileipomossa
Julkaistu
Oletko aina miettinyt, miten suuria volyymeja ruisleipää valmistetaan kerralla? Huomenta Suomi selvitti asian.
Tänään 28. helmikuuta vietetään suomalaisen kulttuurin päivää ja samalla kansallista ruisleipäpäivää.
Huomenta Suomi vieraili Fazerin leipomossa Lahdessa selvittämässä, miten ruisleipää valmistetaan.
Katso yllä olevalta videolta, miten kansallisruokamme muuttuu linjastolla raskista valmiiksi leiviksi.
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Pika bébét
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan