Muutamassa minuutissa valmistuvat herkkuleivät! Kati vinkkaa helpon ohjeen

Nerokas kikka leivän voiteluun – oletko hoksannut tätä? 0:33 Nerokas kikka leivän voiteluun – oletko hoksannut tätä?
KATSO MYÖS VIDEO: Nerokas kikka leivän voiteluun – oletko hoksannut tätä?

Täytetyt leivät sopivat arjen herkutteluun tai juhlapöydän kruunuiksi.

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa, miten arkeen ja juhlaan saa loihdittua helposti täytettyjä herkkuleipiä. 

– Nämä valmistuvatkin vain muutamassa minuutissa, Kati muistuttaa.

Näiden herkkuleipien pohjana käytetään kauraleipää ja täytteenä maistuvat ihanat ravunpyrstöt raikkaankermaisessa kastikkeessa.

– Rapujen sijaan voit käyttää myös kypsää kanaa, kinkkua, kalaa tai kasviksia, Kati vinkkaa.

Kokeile näitä herkkuleipiä vaikka viikonlopun luksusaamiaiselle tai kevään juhlapöytään!

Katso myös video: Kolmen minuutin mikroleipä – ravitsevaa kauraleipää hetkessä!

Kolmen minuutin mikroleipä – ravitsevaa kauraleipää hetkessä! 0:40
Kauraleipää kolmessa minuutissa? Testasimme TikTokissa hitiksi nousseen ohjeen. Katso videolta, miten leipä valmistuu!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.