Muutamassa minuutissa valmistuvat herkkuleivät! Kati vinkkaa helpon ohjeen
Täytetyt leivät sopivat arjen herkutteluun tai juhlapöydän kruunuiksi.
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa, miten arkeen ja juhlaan saa loihdittua helposti täytettyjä herkkuleipiä.
– Nämä valmistuvatkin vain muutamassa minuutissa, Kati muistuttaa.
Näiden herkkuleipien pohjana käytetään kauraleipää ja täytteenä maistuvat ihanat ravunpyrstöt raikkaankermaisessa kastikkeessa.
– Rapujen sijaan voit käyttää myös kypsää kanaa, kinkkua, kalaa tai kasviksia, Kati vinkkaa.
Kokeile näitä herkkuleipiä vaikka viikonlopun luksusaamiaiselle tai kevään juhlapöytään!
Katso myös video: Kolmen minuutin mikroleipä – ravitsevaa kauraleipää hetkessä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan