Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Nopeat leivät juhliin tai arkeen: Katin ihanat rapuleivät | Resepti | Makuja | MTV Uutiset
Makuja
Nopeat leivät arkeen ja juhlaan: Katin ihanat rapuleivät
Nämä herkkuleivät valmistuvat nopeasti! Voit käyttää rapujen sijaan myös kanaa, kinkkua, kalaa tai kasviksia. MTV Julkaistu 31.03.2023 07:40
Kokonaisvalmistusaika: 10 min Aktiivinen aika: 10 min Annosmäärä: 6 leipää Ainekset 6 viipaletta kauraleipää tai muuta valitsemaasi leipää 200 g majoneesia 100 g creme fraichea ½-1 limen raastettu kuori 100 g valutettuja ravunpyrstöjä muutama varsi tilliä tai muuta yrttiä chilihiutaleita maun mukaan Lisäksi 1 avokado 50 g valutettuja ravunpyrstöjä 50 g fetajuustoa tai salaattijuustoa 1 lime viipaleina chilihiutaleita Valmistusohje Laita kauraleivät työlaudalle vieretysten. Laita kulhoon majoneesi, creme fraiche, hyvin pestyn limen raastettu kuori ja valutetut ravupyrstöt. Hienonna joukkoon tilli ja lisää chilihiutaleet. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku. Jaa seos leipäviipaleille. Halkaise avokado ja poista siemen. Hienonna avokadoa hieman ja jaa hedelmäliha leipäviipaleiden päälle. Laita päälle myös valutettuja ravunpyrsöjä, murennettua feta- tai salaattijuustoa ja koristele limeviipaleella ja chilihiutaleilla. Tarjoa!
Herkullisilla täytteillä tarjoillut leivät ovat mainioita arjessa ja juhlassa. Nämä leivät valmistuvatkin vain muutamissa minuuteissa. Rapujen sijaan voit käyttää myös kypsää kanaa, kinkkua, kalaa tai kasviksia.
Lisäkeruoat
4.8. 10:51
13.6. 13:41
3.5. 08:01
27.1. 11:35
15.12.2024 09:58
Lataa lisää