Muistatko vielä tämän legendaarisen kastikkeen? Täydellinen makupari perunoille tai kalalle
Muistatko sinä vielä legendaarisen retroruoan, kananmunakastikkeen? Nappaa kaupasta pussillinen pottuja ja kokkaa niiden seuraksi herkullista kananmunakastiketta. Videolla helppo ohje kastikkeen valmistukseen.
Milloin sinä viimeksi söit tai teit kananmunakastiketta? Kesällä kananmunakastike sopii täydellisesti esimerkiksi uusien perunoiden makupariksi. Legendaarinen retrokastike maistuu myös erilaisten kalaruokien kanssa.
Munat isoina viipaleina tai pieneksi pilkottuina
Perinteisesti kananmunakastike valmistetaan jauhoihin suurustamalla. Kastikkeen koostumuksesta on olemassa parikin eri koulukuntaa: jotkut nauttivat kastikkeen isojen kananmunaviipaleiden kera, toiset haluavat munat pieniksi pilkottuina.
Katso videolta ohje ja nappaa resepti täältä: Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella