Kotikokit ylistävät nerokasta kananmunien paistotapaa: "Maku on uskomaton, etkä palaa enää entiseen"

shutterstock_266441366
Shutterstock

TikTokissa kohistaan nyt uudesta, koukuttavasta kananmunaohjeesta, kertoo muun muassa uutiskanava Fox.

Kotikokit ympäri maailman ovat nyt innostuneet yhdistelemään pestoa ja kananmunia. Uusi ruokatrendi, pestomunat, on tavoittanut TikTokissa jo 132 miljoonaa käyttäjää.

Ruokalajin idea on simppeli: kananmunia yhdistellään kaikissa muodoissa peston kanssa. TikTokissa on jaettu pestomunareseptejä, joissa kananmunat on keitetty, paistettu ja tehty kokkeliksi, omeletiksi tai uppomunaksi.

Kananmunan voi paistaa suoraan pestossa

Uutiskanava Foxin mukaan katsotuin ja tykätyin pestomunaohje TikTokissa on Amy Wilichowskin käsialaa. Amyn pestomunat ovat keränneet jo yli 11 miljoonaa katselukertaa huhtikuisen julkistamisajankohtansa jälkeen.

Amy on 23-vuotias ravitsemusterapeutti ja reseptinikkari. Hän näytti hittivideollaan, miten munat voi paistaa pestossa öljyn sijaan.

Jos video ei näy, katso se täältä.

– Tiedän, että olen sanonut tämän miljoona kertaa, mutta sinun on kokeiltava pestomunia. Lupaan, että se muuttaa elämäsi. Maku on uskomaton, etkä palaa enää entiseen, Amy lupaa videollaan.

Amy kertoo uutiskanava Foxilla, että on aiemminkin yhdistänyt pestokastiketta kananmunien kanssa, mutta tajusi vasta viime kesänä kokeilla munien paistamista suoraan pestossa.

– Tajusin, että koska pestossa on runsaasti oliiviöljyä, voisin vain rikkoa munan pannulle suoraan pestoon. Se korvaa ruoanlaittoöljyn.

Amyn pestomunavideon ansiosta myös muut TikTok-käyttäjät innostuivat kokeilemaan erilaisia versioita hittireseptistä. 

TikTokin Cooking with Ayeh -tilillä testattiin pestomunia toukokuussa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

– Minun oli vain kokeiltava näitä pestomunia, joita näkyy nyt joka puolella. Ne ovat todellakin kaiken hypetyksen arvoisia.

Lähde: Fox News

0:49


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja