MTV testasi Natalian käsittämättömän suositun pastareseptin: Salaisuus piilee yhdessä raaka-aineessa

1:26 Pasta limonello – näin valmistuu supersuosittu hittiruoka Natalian ohjeella

Testasimme suuren suosion saavuttaneen pasta limonello -reseptin. Katso videolta, miten pasta valmistuu helposti!

Kerroimme maanantaina, että avokado- ja uunifetapastalle on saattanut löytyä uusi haastaja, sillä yrittäjä, bloggaaja ja lifestylevaikuttaja Natalia Salmelan pastaresepti saavutti muutamassa päivässä käsittämättömän suosion.


White Trash Disease -blogistaan tunnettu lifestylevaikuttaja, yrittäjä ja Satokausikalenterin toimitusjohtaja Natalia Salmela jakoi viime viikolla Instagram-seuraajilleen pastareseptin, josta muodostui nopeasti suuri hitti. Kyseessä on poikkeusolosuhteisiin sovellettu pasta limonello, joka valmistuu näppärästi vaikka niistä kaappiin hamstratuista säilykkeistä, kuten kikherneistä. 

– Jaoin kikherne-limonellon reseptin Instagram-sivuillani ja se sai neljässä päivässä yli 700 000 näyttökertaa, Salmela kertoi MTV:lle maanantaina.

Turkkilainen jogurtti kruunaa pastan

Salmelan mukaan pasta limonellon salaisuus piilee erityisesti kastikkeessa käytettävässä turkkilaisessa jogurtissa, joka on naiselle itselleen tärkeä raaka-aine lähes ruoassa kuin ruoassa.

– Mieheni aina nauraa minulle, että käytän turkkilaista jogurttia kuin ketsuppia. Se on minulle turvallista ja lohdullista ruokaa. Koska juureni ovat Venäjällä, happamuus on minulle kotoisa maku. Tämä on myös tällainen yhden naisen missio saada turkkilainen jogurtti laajempaan käyttöön. Huomaan, että ihmiset eivät osaa sitä oikein käyttää, kun itse syön sitä neljä kertaa päivässä ruoassa kuin ruoassa.

Testasimme suuren suosion saavuttaneen reseptin ja voimme toden totta allekirjoittaa, että turkkilainen jogurtti sopii täydellisesti pastakastikkeen raaka-aineeksi. Pasta oli todella helppo ja nopea valmistaa, ja sitä voi muunnella helposti vaihtamalla esimerkiksi kikherneet kanaan, tofuun tai johonkin muuhun proteiiniin.

Pasta Limonellon upean keltaisen värin salaisuus piilee kurkumassa. Hennomman värisen pastan saat, kun laitat hieman vähemmän kurkumaa tai enemmän turkkilaista jogurttia. Muista, että pastaa ei enää kypsennetä sen jälkeen, kun jogurtti on lisätty sen joukkoon 

Katso videolta yllä, miten pasta limonello valmistuu helposti ja kurkkaa resepti: Pasta Limonello – Natan helppo hittipasta, jota ei voi mokata

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja