Vehnätortillat erosivat MTV Uutisten makutestin perusteella toisistaan lähinnä rakenteensa ja tortillaletun paksuuden osalta.
Tortillat ovat olleet jo vuosikymmeniä osa suomalaisten arkea ja juhlaa. Vaihtoehtoja niin täytteiksi kuin itse tortilloiksi ja tacoiksi on valtava määrä, mutta välillä on hankala hahmottaa, miten eri valmistajien tuotteet oikeastaan edes eroavat toisistaan.
Vehnätortilloista kaivataan ehkäpä lähinnä ”tyhjää kanvaasia”, johon on helppo kääräistä omat suosikkitäytteensä. Maun ei tarvitse olla voimakas, mutta itse tortillaletun toivoisi olevan sen verran kestävä, että se ajaisi asiansa.
Videolla: Oletko hoksannut tätä tortillakikkaa? Juttu jatkuu videon alla.
0:36Kokeile näppärää tortillakikkaa!
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston raati testasi yhdeksän erilaista vehnätortillaa sokkotestinä. Testin perusteella moni tuotteista erottautui toisistaan lähinnä paketin avulla. Positiivisesti massasta nousivat esille ne tortillat, joissa teollinen haju ja maku oli minimissään ja koostumus oli tukeva, mutta pehmeä.









