Moni ei ole hoksannut korppujauhojen korviketta – Minna Kuukan neronleimaus!
Radiojuontaja ja MasterChef Vip -kokkauskisan voittaja Minna Kuukka vieraili Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa keväällä 2021, ja kertoi muun muassa suhteestaan ruoanlaittoon.
Radiojuontaja Minna Kuukka kruunattiin keväällä 2021 MTV3:n MasterChef Vip -kokkausohjelman voittajaksi. Amatöörikokki siivitti tiensä voittoon tasaisen vahvoilla suorituksilla.
– Olen tosi onnellinen voitosta, vaikka tämä onkin ihan epätodellista, Kuukka kommentoi kruunaamisen jälkeen.
Kuukka vieraili keväällä 2021 myös MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa kertaamassa voittotunnelmiaan. Radiojuontaja kertoi myös suhteestaan ruoanlaittoon ja paljasti oman arkiruokabravuurinsa. Kuukan mukaan yhtä bravuuria on todella hankala nimetä, mutta perheeltä kysyttäessä vastaus on selvä:
– Lohikeitto. Olin kyllä vastaukseen hieman pettynyt, että eikö nyt mitään erikoisempaa kuin lohikeitto, Kuukka naureskeli Viiden jälkeen -ohjelmassa.
Nerokas korvike korppujauhoille lihapullataikinassa
Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Joanna Kuvaja tiedusteli Kuukalta myös näppäriä vinkkejä arkiruoanlaittoon. Kuukka paljasti nerokkaan kikan, jonka oppi aikoinaan lapsensa amerikkalaisen kummisedän äidiltä.
– Kun tekee vaikka jauhelihataikinan tai lihapullia, niin käytetään korppujauhojen sijaan suolakeksejä. Niitähän löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja, paprikaa ynnä muuta. Sellaisen kikan olen lainannut, Kuukka vinkkasi.
Katso videolta pätkä Minna Kuukan haastattelusta Viiden jälkeen -ohjelmassa.
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran toukokuussa 2021.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka