Drinkkifestivaaleilta saa kattavan yleiskuvan tämän hetken cocktail-ilmiöistä ja pääsee tekemään niitä myös itse.
Tämän hetken trendikkäimpiin ja herkullisimpiin cocktail-ilmiöihin pääsee tutustumaan viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa.
I Was Here -festivaalien tuottajat Jeremias Sarvela ja Mika Koivula vierailivat MTV:n Uutisaamussa kertomassa festareiden ohjelmasta sekä ruoka- ja juomatarjonnasta.
Yllä olevalla videolla maistellaan Koivulan valmistamaa alkoholitonta mustikkacocktailia, jonka reseptin löydät hieman alempana jutusta.
Drinkkejä ammatilaisten valmistamana tai itse ravistettuna
Tänä viikonloppuna Helsingissä järjestettävän I Was Here -festivaalin taustavoimina häärivät samat tyypit kuin aikaisemmin järjestettyjen Helsinki Drink Festival -tapahtumienkin takana.
Viimeksi keväällä järjestetyn Helsinki Drink Festivalin tavoin perjantaina ja lauantaina järjestettävän I Was Here -festivaalin aikana pääsee maistelemaan erinomaisia cocktaileja, herkullista ruokaa sekä osallistumaan "drinkki workshoppeihin", joissa opetellaan valmistamaan itse drinkkejä ammattilaisen avustuksella.
Viikonlopun festareiden tarkoituksena on jakaa neuvoja ja makuelämyksiä drinkeistä kiinnostuneille kotibaarimestareille. Lisäksi ohjelmassa on viinimaistelua ja musiikkiesiintyjiä.

