Mitä jälkkäriksi joulupöytään? Kati loihti helpon hedelmäherkun: "Voit valmistaa jo vaikka edellisenä päivänä"

pahkinainen-paaryna-kirsikkapaistos-2-221109_Z720170-Edit-large
Pähkinäinen päärynä-kirsikkapaistos valmistuu helposti. MTV

Vieläkö etsit sopivaa jälkiruokaa joulupöytään? Tämä hedelmäpaistos on maistuva päätös jouluaterialle.

Vinkkasimme aiemmin joulupöydän hittileivonnaisesta, kentakilaisesta kakusta. Jos kuorrutteella aatelisoitu makea maustekakku ei ole sinun juttusi, ehkä tämä herkullinen hedelmäpaistos voisi olla!

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen loihti pähkinäisen päärynä-kirsikkapaistoksen, joka sopii hyvin juhlakauteen.

– Tämä herkullisen pähkinäinen päärynä-kirsikkapaistos sopii erinomaisesti loppuvuoden jälkiruoaksi ja vaikka joulupöytään. Tarjoa seuraksi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä, Kati vinkkaa.

Mikä parasta, tämän jälkkärin valmistamista ei tarvitse miettiä enää juhlapäivänä.

– Voit valmistaa jälkiruoan jo vaikka edellisenä päivänä ja lämmittää ennen tarjoilua.

Katso myös video: Pankojauhoilla kuorrutettu joulukinkku Katin ohjeella

0:57
Näin kuorrutat kinkun!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja