Näissä tilanteissa folio, leivinpaperi sekä voi- ja vahapaperi ovat parhaimmillaan.
Jokainen varmastikin erottaa leivinpaperin ja alumiinifolion toisistaan, mutta tiedätkö, missä tilanteissa niitä kuuluisi käyttää? Missä tilanteessa kannattaisi sitten turvautua voi- tai vahapaperiin?
Valitsemalla "väärin", koko annos voi mennä pilalle.
Leivinpaperi
Leivinpaperi on monikäyttöisyytensä ansiosta runsaasti käytössä. Leivinpaperi on tuoksuton, tarttumaton ja lämmön sekä kosteuden kestävä.
Yleisin tapa hyödyntää leivinpaperia on sen levittäminen uunipellille, estämään ruoan tai leipomusten tarttuminen peltiin. Vaikka leivinpaperi onkin juuri tässä tarkoituksessa äärimmäisen näppärä, se ei kuitenkaan kestä kaikkein kovimpia lämpötiloja.




