Minna Kuukan neronleimaus! Moni ei ole hoksannut korppujauhojen korviketta: "Löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja"

1:02 Minna Kuukan kokkauskikka: Nerokas korvike korppujauhoille

Radiojuontaja ja MasterChef Vip -kokkauskisan voittaja Minna Kuukka vieraili Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa keväällä, ja kertoi muun muassa suhteestaan ruoanlaittoon.

Katso videolta pätkä Minna Kuukan haastattelusta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Radiojuontaja Minna Kuukka kruunattiin keväällä MTV3:n MasterChef Vip -kokkausohjelman voittajaksi. Amatöörikokki siivitti tiensä voittoon tasaisen vahvoilla suorituksilla.

– Olen tosi onnellinen voitosta, vaikka tämä onkin ihan epätodellista, Kuukka kommentoi kruunaamisen jälkeen. 

Kuukka vieraili keväällä MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa kertaamassa voittotunnelmiaan. Radiojuontaja kertoi myös suhteestaan ruoanlaittoon ja paljasti oman arkiruokabravuurinsa. Kuukan mukaan yhtä bravuuria on todella hankala nimetä, mutta perheeltä kysyttäessä vastaus on selvä:

– Lohikeitto. Olin kyllä vastaukseen hieman pettynyt, että eikö nyt mitään erikoisempaa kuin lohikeitto, Kuukka naureskeli Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Nerokas korvike korppujauhoille lihapullataikinassa

Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Joanna Kuvaja tiedusteli Kuukalta myös näppäriä vinkkejä arkiruoanlaittoon. Kuukka paljasti nerokkaan kikan, jonka oppi aikoinaan lapsensa amerikkalaisen kummisedän äidiltä.

– Kun tekee vaikka jauhelihataikinan tai lihapullia, niin käytetään korppujauhojen sijaan suolakeksejä. Niitähän löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja, paprikaa ynnä muuta. Sellaisen kikan olen lainannut, Kuukka vinkkasi.

Katso videolta pätkä Minna Kuukan haastattelusta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran toukokuussa 2021.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja