1:04

Miksi McDonald'sin jäätelökoneet tuntuvat olevan aina rikki? Entisen työntekijän paljastuksesta hitti somessa: "Ei ollut koskaan..."

Näin tehdään Mäkkärin mainoskuvat.

Pikaruokaravintolan entinen työntekijä paljastaa, miksi Mäkkärin jäätelökoneet tuntuvat olevan aina rikki.

McDonald'sin rikkinäiset jäätelökoneet ovat ainakin Yhdysvalloissa niin suuri ongelma, että eräs nainen kehitteli jopa sovelluksen, joka auttaa paikantamaan toimivat koneet. Mutta miksi jäätelökoneet ovat niin usein rikki? Eräs entinen McDonald'sin työntekijä väittää tietävänsä syyn.

Will Doyle -niminen Twitter-käyttäjä ansaitsi kymmeniä tuhansia tykkäyksiä paljastaessaan Twitterissä omat kokemuksensa rikkinäisistä jäätelökoneista. Paljastuksesta ovat uutisoineet muun muassa Mirror sekä Edinburgh Live.

– Muuten, työskentelin ennen McDonald'silla. Jäätelökone ei ollut koskaan rikki, sen puhdistaminen vain vie 3 tuntia, joten meillä oli tapana sanoa, että se oli rikki, jotta meidän ei tarvinnut palvella, englantilainen Will nauraa päivityksessään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Eräs hämmentynyt Twitter-käyttäjä halusi tietää, miksei henkilökunta voi vain sitten kertoa asiakkaille, että konetta puhdistetaan tai huolletaan.

– Koska ihmiset eivät ymmärrä,. ettei sitä voi käyttää lainkaan, kun siinä on puhdistus käynnissä. He vain ajattelevat, että sitä pyyhitään tai jotain, on helpompaa sanoa, että se on rikki, totesi ilmeisesti myös kokemusta asiasta omaava Eleanor.

Erään asiakkaan pyyntöön korjata jäätelökoneet, McDonald's vastasi Twitterissä kertomalla, että koneet puhdistetaan kahden viikon välein.

– Pahoittelemme [siitä aiheutuvaa] haittaa.

Lähteet:  MirrorEdinburgh Live

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja