Mainos
Mainos

Nainen kyllästyi McDonald’sin rikkinäisiin jäätelökoneisiin – kehitti apuun erikoisen sovelluksen: "Tunnen itseni aktivistiksi"

Uudella sovelluksella on tarkoitus parantaa ihmisten jäätelökokemusta. Eikä se ole pikaruokaketjun itsensä kehittämä.

Pitkä päivä takana, ja mieli tekee Mäkkärin pehmistä. Useat McDonald’sin McFlurry-jäätelöitä rakastavat ovat saattaneet joutua joskus ikävän ongelman eteen: jäätelökoneessa on jotakin vikaa eikä pehmistä olekaan saatavilla. Jos lempijäätelöä ei saakaan, voi pettymys olla hyvin suuri.

Ongelma on ainakin Yhdysvalloissa ilmeisesti ollut merkittävä, ainakin jos kansalaisten Twitter-viestejä on uskominen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hei, ajoin juuri kolmeen eri McDonald’siin ja yhdenkään niiden jäätelökone ei toiminut. Tarvitsen bensarahani takaisin McDonald’s," kirjoittaa käyttäjä Princess Vitarah.

Toisaalta ongelman laajuuden lisäksi rikkoutuneet koneet voivat herättää hyvinkin voimakkaita tunteita.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"McDonald’sin jäätelökone on rikki. En halua olla dramaattinen, mutta tämä on elämäni pahin päivä," kertoo Glory Williams.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä maa on jakautunut monien asioiden suhteen; mutta meille kaikille on kerrottu, että McDonald’sin jäätelökone on rikki ja olemme tunteneet tuskan, kirjoittaa käyttäjä molls.

Ihmiset halutaan kuitenkin säästää tuskalta ja bensan tuhlaamiselta: apuun tulee uusi sovellus, Ice Check. Sovelluksen tarkoituksena on etsiä lähin McDonald’s-ketjun ravintola ja kertoa, onko heidän jäätelökoneensa toiminnassa vai ei.

Ensin Ice Checkin keksinyt Raina McLeod vitsaili sovelluksen luomisesta sosiaalisessa mediassa, kun hän ei itsekään saanut McFlurrya Mäkkärin rikkoutuneen koneen takia. Ihmisten kannustava palaute sai hänet uskomaan, että sovelluksella voisi oikeasti olla kysyntää ja hän voisi tehdä sen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sovelluksen päivittämisessä on vielä muutamia avoimia kysymyksiä, sillä tällä hetkellä Ice Check toimii vain kansalaisten antamien vinkkien avulla. Käyttäjät voivat siis päivittää reaaliajassa jäätelökoneiden tilanteen, kun he vierailevat McDonald’sissa ja huomaavat, toimiiko kone vai ei.

Raina yrittää kuitenkin saada McDonald’s-ketjun ravintoloita Yhdysvalloissa mukaan jäätelötilanteen päivittämiseen.

– Tunnen itseni aktivistiksi – ja se on outo asia sanoa. Uskon, että ihmisten pitäisi saada, mitä he haluavat, nainen kertoo DcInno-sivustolle.

Ainakin nyt sovellus toimii vain Yhdysvalloissa, mutta Rainalla on suunnitelmia laajentamisesta myös muihin maihin. Suomi ei valitettavasti kuitenkaan ole ilmeisesti ensimmäisenä listalla.

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja