Mehevä Twitter-draama: Pikaruokaketju Wendy’s laittoi McDonald’sille jauhot suuhun julkisesti
![Copyright: Shutterstock. McDonald's Wendy's](https://im.mtvuutiset.fi/image/6374824/landscape16_9/1600/900/d0025ce7254ae2fc008c95bda4221333/Zu/mcdonald-s-wendy-s.jpg)
Kaksi suurta pikaruokaketjua ajautui sanaharkkaan sosiaalisessa mediassa Mäkkärin intoiltua Twitterissä uusista maukkaista ja tuoreista pihveistään.
McDonald’s mainosti Twitterissä suurin elkein aikovansa alkaa valmistamaan kaikki Quarter Pounder -purilaisten pihvit jatkossa tuoreesta lihasta – ainakin suurimmassa osassa ketjun ravintoloita vuoden 2018 puoliväliin mennessä.
Epämääräisesti muotoiltu uutinen sai internetin huomion ja twiitti joutui välittömästi vitsiniekkojen hampaisiin.
– Minkälaista lihaa olette sitten käyttäneet tähän mennessä? Ovatko pihvit olleet aiemmin vain puolituoreita? Tarkoitatteko tuoreella siis lihaa, jota ei ole koskaan pakastettu vai lihaa, joka on pakastettu kuljetuksen ajaksi ja sulatettu sitten tukkuliikkeessä?, ihmiset irvailivat.
Kirpeimmän kuitin McDonald’s sai kuitenkin toiselta kilpailevalta pikaruokaketjulta, Wendy’siltä.
– Käytättekö siis edelleen pakastepihvejä suurimmassa osassa burgereita kaikissa ketjunne ravintoloissa? Kysymme tätä vain erään ystävän puolesta, Wendy’s twiittasi Mäkkärille.
Hampurilaisketju Wendy's on itse kertonut käyttävänsä omissa tuotteissaan vain tuoretta, pakastamatonta lihaa.
Lähde: PopSugar
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka