Mikroruoan haukkunut Gordon Ramsay lanseeraa oman valmisruokasarjan

Gordon Ramsay valmisruoka
Gordon Ramsay on aiemmin tyrmännyt valmisruoat, mutta lanseeraa nyt yllättäen omat valmisruokansa. Shutterstock

Mikroruoan tyrmännyt julkkiskokki Gordon Ramsay lanseeraa nyt oman valmisruokasarjansa, kertoo Insider.

Huippukokkien omat valmisruokasarjat ovat iso ilmiö sekä meillä että maailmalla. Tunnetut keittiömestarit, kuten Wolfgang Puck ja Guy Fieri, ovat jo aiemmin valloittaneet kauppojen hyllyt omilla einestuotteillaan. Suomessa on puolestaan nähty muun muassa Tomi Björckin ja Pekka Terävän valmisruokia

Gordon Ramsaylta omia valmisruokia Yhdysvalloissa

Nyt myös television rääväsuukokkina tunnettu Gordon Ramsay lähtee mukaan valmisruokabisnekseen. 

Elokuun lopussa tiedotettiin By Chef Ramsay -pakasteruokien tulevan yksinoikeudella myyntiin Walmart-kauppaketjuun. Valmisruokasarja koostuu kahdeksasta Ramsayn reseptillä tehdystä pakasteruoasta. Joukossa on muun muassa lasagne ja brittiklassikko fish & chips.

– Olen iloinen saadessani tuoda suosikkiruokani koteihin ympäri maata. Toivon, että ne inspiroivat jokaisen sisäistä kotikokkia, Ramsay kommentoi People-lehdelle.

Ramsay haukkui aiemmin mikroruoan

Insider nostaa kuitenkin esiin mielenkiintoisen yksityiskohdan Ramsayn aluevaltauksesta: kokki ihmetteli muutama vuosi sitten lehdessä ihmisiä, jotka syövät mikroruokaa. 

– Äh, mikrot ovat laiskoille kokeille. Mikään kone ei pysty jäljittelemään pannulla valmistetun ruoan ruskistumista, tekstuuria ja kontrastia, Ramsay kommentoi tuolloin. 

Kokin mukaan mikroaaltouunit ovat toki käteviä ruokien uudelleenlämmittämiseen, mutta mikrosta ei kuitenkaan saa makua ruokaan millään mielekkäällä tavalla. 

Katso myös video: Lounasbuffeteissa on yksi iso ongelma Suomessa

Ravintola-ammattilainen kertoo karun faktan lounasbuffeteista 10:36
Ravintola-ammattilainen kertoo karun faktan lounasbuffeteista.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!