"Herranjumala, se on kirjaimellisesti elossa" – Karlie löysi supermarketin salaattipussista melkoisen yllätyksen

salaatti ruokakauppa
Karlien salaattipussissa ryömi sammakko. Shutterstock

Amerikkalaisnaisen rauhallinen koti-illallinen sai erikoisen käänteen, kun supermarketin valmissalaatista paljastui ”jotain proteiinipitoista”.

Yhdysvaltain Wisconsinissa asuva Karlie Allen oli valmistamassa illallista perheensä kanssa, kun hän havaitsi melkoisen yllätyksen kaupasta ostamassaan Simple Truth -luomusalaattipussissa. Karlien salaatissa oli yllättäen elävä sammakko.

Karlie nappasi käteensä puhelimensa, kuvasi tilanteesta videon ja latasi sen Twitteriin. Videolla kuuluu naisen perheen järkyttyneet reaktiot.

Jos video ei näy, katso se täältä.

– Herranjumala, se on kirjaimellisesti elossa, Karlie itse sanoo videolla.

Twitter-käyttäjät yhtyivät Karlien kauhisteluun videon nähtyään. Monet kuitenkin myös ihmettelivät, miksi pieni, tavallinen sammakko koetaan niin järkyttäväksi löydökseksi.

– En ymmärrä, miksi sammakko on kaikkien mielestä niin ällöttävä. Kun ostat luomuvihanneksia, se on luonnollista. Sammakko oli sentään elossa! Päästä sammakko vapauteen, pese salaattisi ja unohda koko juttu, Twitter-käyttäjä totesi.

Elävä sammakko ei siis varsinaisesti ollut huono uutinen, sillä ilmiselvästi salaatti oli ainakin puhdasta, eikä sisältänyt esimerkiksi eliölle haitallisia torjunta-aineita. 

Salaattivalmistaja Simple Truth reagoi tapaukseen ja pahoitteli Twitterissä Karlien löydöstä. 

***

Katso video: Emman ostamassa Fazerin suklaalevyssä kiemurteli mato

0:17

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja