"Herranjumala, se on kirjaimellisesti elossa" – Karlie löysi supermarketin salaattipussista melkoisen yllätyksen

salaatti ruokakauppa
Karlien salaattipussissa ryömi sammakko. Shutterstock

Amerikkalaisnaisen rauhallinen koti-illallinen sai erikoisen käänteen, kun supermarketin valmissalaatista paljastui ”jotain proteiinipitoista”.

Yhdysvaltain Wisconsinissa asuva Karlie Allen oli valmistamassa illallista perheensä kanssa, kun hän havaitsi melkoisen yllätyksen kaupasta ostamassaan Simple Truth -luomusalaattipussissa. Karlien salaatissa oli yllättäen elävä sammakko.

Karlie nappasi käteensä puhelimensa, kuvasi tilanteesta videon ja latasi sen Twitteriin. Videolla kuuluu naisen perheen järkyttyneet reaktiot.

Jos video ei näy, katso se täältä.

– Herranjumala, se on kirjaimellisesti elossa, Karlie itse sanoo videolla.

Twitter-käyttäjät yhtyivät Karlien kauhisteluun videon nähtyään. Monet kuitenkin myös ihmettelivät, miksi pieni, tavallinen sammakko koetaan niin järkyttäväksi löydökseksi.

– En ymmärrä, miksi sammakko on kaikkien mielestä niin ällöttävä. Kun ostat luomuvihanneksia, se on luonnollista. Sammakko oli sentään elossa! Päästä sammakko vapauteen, pese salaattisi ja unohda koko juttu, Twitter-käyttäjä totesi.

Elävä sammakko ei siis varsinaisesti ollut huono uutinen, sillä ilmiselvästi salaatti oli ainakin puhdasta, eikä sisältänyt esimerkiksi eliölle haitallisia torjunta-aineita. 

Salaattivalmistaja Simple Truth reagoi tapaukseen ja pahoitteli Twitterissä Karlien löydöstä. 

***

Katso video: Emman ostamassa Fazerin suklaalevyssä kiemurteli mato


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.