Makkarapaketissa härski kirjoitusvirhe – huomaatko, mille asiakkaat oikein nauravat?

1:32 Uusi tapa valmistaa grillimakkarat lyö ällikällä

Makkarapakettiin päätynyt kirjoitusvirhe on saanut ruokakaupan asiakkaat pohtimaan, mitä ainesosia pakkauksen makkarat oikein sisältävät.

Videolla esitetään uudenlainen tapa kypsentää makkaraa. 

Aina kaikki ei mene kuin Strömsössä, vaan lopputuloksena voi olla melko hulvattomiakin tapahtumaketjuja. Tästä on saatu lukea viime viikkoina loistavia esimerkkejä, kuten tapausta, jossa eräs äiti lähetti poikansa kouluun rivo paita päällään, tai tapausta, jossa totuus Ikean sinisestä wc-kannesta paljastui nolosti.

Yksi samankaltainen tapaus sattui australialaisessa ruokakaupassa, jonka hyllyllä lepäävä makkarapaketti on herättänyt runsaasti hupia niin asiakkaiden kuin someyleisönkin keskuudessa.

Kohu makkarapaketin ympärillä sai alkunsa, kun eräs naisasiakas huomasi gourmet-makkarapaketin päällä jotain todella outoa. Sen sijaan, että makkarapaketin päällä olisi lukenut lihakarjarotu angus, kirjoitusvirheen vuoksi paketti väitti sisältävänsä anus-makkaroita.

– On kiva tietää, että he käyttävät koko lehmän, asiakas kertoo löydöksestään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen jälkeen, kun asiakas julkaisi kuvan paketista kaupan Instagram-sivuille, monet muutkin asiakkaat ovat ryhtyneet kiinnittämään huomiota tähän hulvattomaan kirjoitusvirheeseen. Monelle sivustolle jaettu kuva on herättänyt myös paljon keskustelua siitä, mistä makkaroihin käytettävä liha on oikein peräisin.

– Vihdoinkin totuus siitä, mitä makkarat todellisuudessa sisältävät, eräs kommentoi.

Lähde: Dailymail

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja