Makkarapaketissa härski kirjoitusvirhe – huomaatko, mille asiakkaat oikein nauravat?

makkarapaketti
Gourmet-makkarapaketti on somen ansiosta noussut suuren maailman tietoisuuteen. Shutterstock

Makkarapakettiin päätynyt kirjoitusvirhe on saanut ruokakaupan asiakkaat pohtimaan, mitä ainesosia pakkauksen makkarat oikein sisältävät.

Videolla esitetään uudenlainen tapa kypsentää makkaraa. 

Aina kaikki ei mene kuin Strömsössä, vaan lopputuloksena voi olla melko hulvattomiakin tapahtumaketjuja. Tästä on saatu lukea viime viikkoina loistavia esimerkkejä, kuten tapausta, jossa eräs äiti lähetti poikansa kouluun rivo paita päällään, tai tapausta, jossa totuus Ikean sinisestä wc-kannesta paljastui nolosti.

Yksi samankaltainen tapaus sattui australialaisessa ruokakaupassa, jonka hyllyllä lepäävä makkarapaketti on herättänyt runsaasti hupia niin asiakkaiden kuin someyleisönkin keskuudessa.

Kohu makkarapaketin ympärillä sai alkunsa, kun eräs naisasiakas huomasi gourmet-makkarapaketin päällä jotain todella outoa. Sen sijaan, että makkarapaketin päällä olisi lukenut lihakarjarotu angus, kirjoitusvirheen vuoksi paketti väitti sisältävänsä anus-makkaroita.

– On kiva tietää, että he käyttävät koko lehmän, asiakas kertoo löydöksestään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen jälkeen, kun asiakas julkaisi kuvan paketista kaupan Instagram-sivuille, monet muutkin asiakkaat ovat ryhtyneet kiinnittämään huomiota tähän hulvattomaan kirjoitusvirheeseen. Monelle sivustolle jaettu kuva on herättänyt myös paljon keskustelua siitä, mistä makkaroihin käytettävä liha on oikein peräisin.

– Vihdoinkin totuus siitä, mitä makkarat todellisuudessa sisältävät, eräs kommentoi.

Lähde: Dailymail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.