Melkoinen uutuustuote markkinoille: Joisitko tätä Coca-Colaa?
![Copyright: Shutterstcok. kokiskahvi](https://im.mtvuutiset.fi/image/6579972/landscape16_9/1600/900/359e5d7d5d3ea72bb082d7ce6384e7e4/YT/kokiskahvi.jpg)
Japanilaiset ovat päässeet testaamaan vasta markkinoille saapunutta kokiskahvia.
Kahvin ja kokiksen ystävien rukouksiin on vastattu. Japanin markkinoille rantautunut Coca-Cola Coffee Plus sisältää puolet enemmän kofeiinia ja puolet vähemmän kaloreita kuin tavallinen Coca-Cola. Kahvi lisätään limonadiin pulverin muodossa, ja juoma makeutetaan makeutusaineilla.
Japanilaiset ovat päässeet maistamaan 190 millilitran tölkeissä myytävää kahvikokista, mutta uutuusjuoma ei ole saanut kiinnostavuudestaan huolimatta varauksetonta ihastusta osakseen. Shin-Shouhin -verkkosivu arvioi, ettei kahvikokis tuoksu niin kahvilta kuin Coca-Colaltakaan.
– Totta puhuen, haju ei ole kovin hyvä. Maku taas ei ole hyvä eikä huono. Se on täsmälleen kuin sekoittaisi kahvia ja Coca-Colaa, sivustolla kirjoitetaan ja annetaan uutuustuotteelle kuusi tähteä täydestä kymmenestä.
Coca-Cola Coffee Plus ei ole maailman suurimman alkoholittomia juomia valmistavan yhtiön ensimmäinen rajanylitys. Vuonna 2006 Yhdysvalloissa lanseerattiin kahvinmakuinen Coca-Cola BlāK. Vuotta myöhemmin tuote kokeili siipiään Euroopan markkinoilla. Lento kuitenkin katkesi nopeaan, ja limonadin valmistus lopetettiin vuonna 2008.
Lähde: Popsugar, Highsnobiety, Wikipedia
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka