Melkoinen uutuustuote markkinoille: Joisitko tätä Coca-Colaa?

kokiskahvi
Shutterstcok

Japanilaiset ovat päässeet testaamaan vasta markkinoille saapunutta kokiskahvia. 

Kahvin ja kokiksen ystävien rukouksiin on vastattu. Japanin markkinoille rantautunut Coca-Cola Coffee Plus sisältää puolet enemmän kofeiinia ja puolet vähemmän kaloreita kuin tavallinen Coca-Cola. Kahvi lisätään limonadiin pulverin muodossa, ja juoma makeutetaan makeutusaineilla.

Japanilaiset ovat päässeet maistamaan 190 millilitran tölkeissä myytävää kahvikokista, mutta uutuusjuoma ei ole saanut kiinnostavuudestaan huolimatta varauksetonta ihastusta osakseen. Shin-Shouhin -verkkosivu arvioi, ettei kahvikokis tuoksu niin kahvilta kuin Coca-Colaltakaan.

– Totta puhuen, haju ei ole kovin hyvä. Maku taas ei ole hyvä eikä huono. Se on täsmälleen kuin sekoittaisi kahvia ja Coca-Colaa, sivustolla kirjoitetaan ja annetaan uutuustuotteelle kuusi tähteä täydestä kymmenestä.

Coca-Cola Coffee Plus ei ole maailman suurimman alkoholittomia juomia valmistavan yhtiön ensimmäinen rajanylitys. Vuonna 2006 Yhdysvalloissa lanseerattiin kahvinmakuinen Coca-Cola BlāK. Vuotta myöhemmin tuote kokeili siipiään Euroopan markkinoilla. Lento kuitenkin katkesi nopeaan, ja limonadin valmistus lopetettiin vuonna 2008.***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!