Mainos
Mainos

McDonald'sia soimataan sosiaalisessa mediassa – sama ongelma jatkunut jo vuosia

Pikaruoan ystävät ympäri maailmaa ovat jo vuosia valittaneet samasta asiasta, mutta mikään ei ole muuttunut. McDonald'sin isot ranskalaiset tarjoillaan puolityhjästä kartongista kerta toisensa jälkeen.

Hampurilaisravintoloiden mainoskuvat annoksistaan ovat usein täysin eri maata paketista löytyvän tuotteen kanssa. 

Valituksia on vuosikaudet tullut kuitenkin aivan toisesta aiheesta. Sosiaalisen median perusteella ongelma on maailmanlaajuinen ja jatkunut jo vuosien ajan.

Kyse on tietenkin ranskalaisista. Tai paremminkin niiden puutteesta. McDonald's on saanut muun muassa Twitterissä kommentteja pettyneiltä asiakkailta. Isot ranskalaiset näyttävät usein olevan kaikkea muuta kuin supersized.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tilasin isot ranskalaiset McDonald'silla ja sain ison rasian, mutta puolityhjänä. Jälleen kerran, valittelee yksi vakioasiakas tapahtunutta Twitterissä.

Isommat ranskalaiset ateriansa kylkeen tilanneita, pettyneitä asiakkaita löytyy valitusten perusteella ainakin Englannista, Yhdysvalloista ja Intiasta. 

– Otin aterian mukaan, avasin pakkauksen kotona ja löysin puolityhjän kartongin, vaikka tilasin isot ranskalaiset. Mistä maksoin ekstraa? kyselee toinen pettynyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ei ole mitään syytä, miksi asiakkaalle tarjoiltaisiin mitään muuta kuin täysi astiallinen ranskalaisia, toteaa ruokajätin edustaja ja toivoo, että annoskokoihin pettyneet asiakkaat laittaisivat palautetta asiakaspalveluun tai suoraan ravintolaan, josta ovat tilauksen tehneet. 


Lähteet: Mirror, The Sun, Twitter

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja