7:36

Ravintolan nerokkaasta menusta tuli viraalihitti – kaikkien tuskastelevien pariskuntien pelastus

Arkansasin osavaltiossa Yhdysvalloissa ravintola on keksinyt huvittavan ratkaisun tyydyttää treffikumppani, jolla ei ole nälkä.

Videolla kerrotaan, mistä on vuoden ravintola tehty!

Kerroimme aiemmin hulvattomasta lastenmenusta, joka pukee tuskastelevien vanhempien ajatukset sanoiksi. Vanhemmat eivät ole ainoita pöytäseuransa valintojen kanssa pähkäileviä. Moni mies saattaa tunnistaa tilanteen, jossa treffit ravintolassa ovat tyssätä siihen, että naisella ei lopulta olekaan nälkä.

Tähän tarpeeseen arkansasilainen Mama D’s -ravintola on kehittänyt poskettoman menun, jossa voi kirjaimellisesti valita vaihtoehdon ”tyttöystäväni ei ole nälkäinen”.

Menusta viraalihitti


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Annos sisältää ranskalaiset sekä kaksi kanasiipeä tai vaihtoehtoisesti kolme juustotikkua. Fine Dining -ruokasivusto luonnehtii keksintöä ”nerokkaaksi”.

Myös sosiaalisessa mediassa ruokalista on otettu kiittäen vastaan. Ravintolassa vieraillut Nick Chisler nappasi valokuvan menusta ja jakoi sen Facebookissa, jossa ruokalista on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja sekä huimat 22 000 jakoa.

Monet ovat merkinneet kommentteihin henkilön, jolle kyseinen annos sopisi. Kommenteista selviää, että useilla pariskunnilla on ollut ongelmia löytää vähemmän nälkäiselle naispuoliselle osapuolelle sopivaa annosta.

Eräät kommentoijat kuitenkin huomauttavat, ettei kyseessä Mama D’s -ravintolan oma keksintö. Kritisoijat muistuttavat, että nälättömille tyttöystäville naureskeleva meemi on kiertänyt netissä jo vuosia.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja