Ravintolan nerokkaasta menusta tuli viraalihitti – kaikkien tuskastelevien pariskuntien pelastus

Mistä on Vuoden ravintola tehty? 7:36 Mistä on Vuoden ravintola tehty?

Arkansasin osavaltiossa Yhdysvalloissa ravintola on keksinyt huvittavan ratkaisun tyydyttää treffikumppani, jolla ei ole nälkä.

Videolla kerrotaan, mistä on vuoden ravintola tehty!

Kerroimme aiemmin hulvattomasta lastenmenusta, joka pukee tuskastelevien vanhempien ajatukset sanoiksi. Vanhemmat eivät ole ainoita pöytäseuransa valintojen kanssa pähkäileviä. Moni mies saattaa tunnistaa tilanteen, jossa treffit ravintolassa ovat tyssätä siihen, että naisella ei lopulta olekaan nälkä.

Tähän tarpeeseen arkansasilainen Mama D’s -ravintola on kehittänyt poskettoman menun, jossa voi kirjaimellisesti valita vaihtoehdon ”tyttöystäväni ei ole nälkäinen”.

Menusta viraalihitti


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Annos sisältää ranskalaiset sekä kaksi kanasiipeä tai vaihtoehtoisesti kolme juustotikkua. Fine Dining -ruokasivusto luonnehtii keksintöä ”nerokkaaksi”.

Myös sosiaalisessa mediassa ruokalista on otettu kiittäen vastaan. Ravintolassa vieraillut Nick Chisler nappasi valokuvan menusta ja jakoi sen Facebookissa, jossa ruokalista on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja sekä huimat 22 000 jakoa.

Monet ovat merkinneet kommentteihin henkilön, jolle kyseinen annos sopisi. Kommenteista selviää, että useilla pariskunnilla on ollut ongelmia löytää vähemmän nälkäiselle naispuoliselle osapuolelle sopivaa annosta.

Eräät kommentoijat kuitenkin huomauttavat, ettei kyseessä Mama D’s -ravintolan oma keksintö. Kritisoijat muistuttavat, että nälättömille tyttöystäville naureskeleva meemi on kiertänyt netissä jo vuosia.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!