Robertin kuppi meni totaalisesti nurin, kun hän näki törkeän tekstin vaimonsa patongissa – pian selvisi asian todellinen laita

New Picture
Shutterstock

Amerikkalaismies raivoistui, kun hän näki, mitä hänen vaimonsa tilaaman patongin kääreeseen oli kirjoitettu. Lopulta selvisi, että kyse oli inhimillisestä erehdyksestä.

Yhdysvaltain Etelä-Carolinassa asuva Robert Wilson Barnes ei voinut uskoa silmiään, kun hän vilkaisi vaimonsa Jimmy John’s -pikaruokaketjusta ostamaa patonkia. Barnes oli tilannut patongit itselleen ja Colleen-vaimolleen. Vaimon patongin kääreessä vaikutti lukevan törkeä loukkaus.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

Patongissa näytti lukevan teksti ’Bitch’.

"Heitin patongin tiskiin vaatien selitystä"

Barnes syöksyi takaisin ravintolaan ja vaati saada puhua ravintolapäällikölle törkeän solvauksen vuoksi.

– Olin jo valmiiksi raivoissani. Pyysin, että saisin puhua ravintolapäällikölle ja heitin patongin tiskiin vaatien selitystä, Barnes kirjoittaa viraalihitiksi nousseessa Facebook-päivityksessään,

Henkilökunta oli ihmeissään, eikä kukaan myöntänyt kirjoittaneensa patonkiin herjausta. Pian selvisi asian todellinen laita.

– Hän vastasi, että sinähän tilasit BLT-patongin juustolla?, Barnes kertaa tapahtumia.

Patongissa ei siis suinkaan lukenut ’bitch’ vaan teksti tarkoittikin ilmaisua ’BLT with cheese’, siis BLT-leipä juustolla.

– Aijaa, Barnes vastasi ja poistui vähin äänin paikalta.

Lähteet: Facebook, Mirror

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja