McDonald’s uudisti yllättäen klassikkotuotteitaan. Eniten muutoksia tehtiin Big Mac -hampurilaiseen. Katso videolta yltä, millaisia muutoksia Big Maciin on tehty!
Suomen McDonald’silta kerrotaan, että pikaruokaravintolassa on tehty muutoksia joidenkin klassikkohampurilaisten valmistusmetodeihin. Muutokset on otettu Suomen Mäkkäreissä käyttöön toukokuussa.
– Valmistus- ja säilytystapoihin sekä hampurilaissämpylöiden koostumukseen tehdyt muutokset ovat yksittäisinä pieniä, mutta niiden yhteisvaikutus saa aikaan selvästi havaittavan muutoksen klassikkohampurilaisten makuun, McDonald'silta kerrotaan.
Muutoksia Big Maciin, juustohampurilaiseen ja tuplajuustoon
Suomen McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen kertoo MTV Uutisille, että muutokset koskevat Big Mac-, juusto- ja tuplajuustohampurilaisia. Eniten muutoksia on tehty Big Mac -hampurilaiseen, joka tehdään nyt uudenlaiseen sämpylään. Myös burgerin täytteisiin on tullut muutoksia.
– Kastikkeen määrää on lisätty 20 millilitrasta 30 millilitraan. Myös sipulin valmistustapaa on muutettu. Vaikka raaka-aine on sama, sen maku muuttuu, kun sipulit lisätään jo suoraan pihville grillissä.
Myös juusto- ja tuplajuustohampurilaisen kohdalla sipuli lisätään pihville nyt jo paistovaiheessa. Tämä helpottaa myös ravintolan henkilökunnan työtä, kun kaikkiin kolmeen hampurilaiseen voidaan käyttää samanlaisia pihvejä. Lisäksi juusto- ja tuplajuustohampurilaisissa vaihtuivat Big Macin lailla sämpylät.
Ryhäsen mukaan muutokset kumpuavat pikaruokajätin halusta kehittyä ja parantaa tuotteitaan. Kyseessä on maailmanlaajuinen uudistus. Burgerisämpylät ovat nyt hieman kiiltäväpintaisempia ja päältä rusehtavia, mutta tulevat edelleen samalta, pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta.