McDonald's reagoi asiakaspalautteeseen – tarjoilijat tuovat jatkossa hampurilaiset pöytään?

McDonalds
Kalifornialaisissa McDonald's-ravintoloissa kokeillaan pöytiintarjoilua. SHUTTERSTOCK

Pikaruokajätti McDonald's kokeilee Kaliforniassa pöytiintarjoilua sen sijaan, että asiakas saisi tilauksensa tavanomaiseen tapaan jo kassalta lähtiessään, kertoo Fox News.

Tähän asti suurimmassa osassa pikaruokaravintoloita ruokatilaukset on saanut tarjottimelleen jo kassalla. Asiaan saattaa kuitenkin tulevaisuudessa tulla muutos.

Ruoat toimitetaan pikaruokaravintoloissa tavallisesti pöytään vain silloin, kun asiakas on tehnyt erikoistilauksen, jonka valmistamisessa kestää tavallista kauemmin tai ruokien valmistamisessa kestää muuten oletettavasti tavallista kauemmin.

McDonald'seissa kokeillaan pöytiintarjoilua

Kaliforniassa on päätetty siirtyä kokeilun nimissä pöytiintarjoiluun. Pikaruokajätin edustaja Clay Paschen kertoo, että kokeilu on vastaus heidän saamaansa asiakaspalautteeseen.

McDonald's on aiemmin kokeillut pöytiintarjoilua Australiasssa, Saksassa ja Ranskassa. Jää nähtäväksi, otetaanko pöytiintarjoilu jossain vaiheessa kokeiluun myös Suomessa.

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja