Mainos

McDonald’s vastaa vihdoin ihmettelijöille: Tästä syystä majoneesia ei tarjoilla annospusseissa

Suositun pikaruokaketjun McDonald'sin mukaan kiinnostus majoneesia kohtaan ei ole riittävä, jotta heidän kannattaisi ottaa sitä valikoimiinsa.

Pikaruokaketju McDonald’sin erikoinen linjaus on saanut ihmiset hämilleen. Ravintola ei nimittäin tarjoa asiakkailleen yhtä kaikkien aikojen suosituinta kastiketta; tavallista majoneesia.

Samaan aikaan kun asiakkaat saavat syödä ketsuppia niin paljon kuin mieli tekee, majoneesi kuuluu vain harvoihin ja valittuihin tuotteisiin, kuten kanahampurilaisen väliin.

Majoneesin ottaminen valikoimiin ei suunnitelmissa

McDonald’sin tiedottaja on nyt antanut vihdoin vastauksensa tähän ihmisten mieliä pitkään vaivanneeseen kysymykseen. Miksi?

– Ravintoloidemme tarjonta perustuu asiakkaiden mieltymyksiin. Meillä ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa tuoda majoneesia saataville, tiedottaja kertoo.

Tiedottajan mukaan tarpeeksi moni ihminen ei kaipaa majoneesia, jotta heidän olisi kannattavaa ottaa sitä heidän valikoimiinsa. Tästä voidaan varmasti olla montaa mieltä, sillä majoneesipyynnölle on perustettu jopa nettiadressi, jossa pikaruokaketjun toivotaan ottavan pyyntö tosissaan.

Lähde: Cosmopolitan

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja