McDonald'sin suosikkituote aiheutti jälleen pettymyksen – mozzarellatikuista puuttui juusto!

mcdonalds
Suositun pikaruokaravintolan juustotikut eivät vastanneet lainkaan luvattua. EPA

Asiakkaat ovat pettyneet pikaruokaravintola McDonald'sin suosikkituotteeseen melko oleellisen ainesosan puuttumisen vuoksi. 

Mozzarellatikut ovat kuuluneet pikaruokaketju McDonald’sin asiakkaiden suosikkien joukkoon jo vuosien ajan, mutta aivan kaikki eivät ole olleet tyytyväisiä suosikkituotteen nykyiseen latuun. Eräs nainen purki pettymystään sen jälkeen, kun hänen tilaamistaan mozzarellatikuista puuttui yksi melko oleellinen ainesosa – juusto.

– Olin pettynyt. Olin odottanut niitä innolla, koska ne ovat suosikkejani, ja se oli kuin ontto leipä, Catherine Murphy kertoo Liverpool Echolle.

McDonald’sin tuotekuvauksen mukaan kyseisten tikkujen kuuluisi sisältää 100-prosenttisesti mozzarellaa, joka on leivitetty sipulilla, valkosipulilla ja suolalla maustetulla jauholla.

Tuote asiakkaiden raivon kohteena aiemminkin

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun kyseinen tuote aiheuttaa ihmisten keskuudessa raivoa. Juustottomat juustotikut ovat kuohuttaneet ihmisiä edelliskerran pari vuotta sitten. Amerikkalainen Chris Howe  haastoi pikaruokajätin jopa oikeuteen asiasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämänvuotisen tapauksen tiimoilta Metro-lehdelle antamassaan vastauksessa McDonald’sin tiedottaja pahoittelee tapahtunutta ja pyytää Murphylta anteeksi tuotteen aiheuttamaa mielipahaa. 

– Teemme kaikkemme välttääksemme tekemästä virheitä ruoan kanssa. Ravintolaa ei oltu tiedotettu asiasta, joten kehotammekin häntä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, jotta asiaa voidaan ryhtyä tutkimaan, tiedottaja kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tiedottajan mukaan brittien McDonald’s ei ole tietoinen vastaavista tapahtumista, ja he uskovatkin Twitterissä leviävien kuvien olevan peräisin muualta kuin Briteistä.

Lähteet: Liverpool Echo, Metro 

***

0:29

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja