Makeistukulle huomautus ananasanustappi-mainoksesta

ananas
Näiden makeisten mainos toi huomautuksen. MTV

Urjalan Makeistukku sai huomautuksen hyvän tavan vastaisesta mainoksesta.

Mainonnan eettinen neuvosto on antanut huomautuksia hyvän tavan vastaisesta mainonnasta. Huomautuksen sai esimerkiksi Urjalan Makeistukku, joka käytti ananasanustappi-sanaa mainoksessa, jossa esiintyi myös lapsi. Neuvosto piti mainosta hyvän tavan vastaisena.

Huomautuksen saivat myös Keravan Energia ja Sipoon Energia väkivallan esittämisestä mainoksessaan ilman perusteltua syytä ja useat Instagram-vaikuttajat mainosten riittämättömästä merkitsemisestä.

Katso myös, kuinka teet itse "karkkiremmejä":

Kuin karkkiremmejä, mutta parempia! Näin teet helposti raparperiremmit 0:23
Raparperiremmit ovat kuin karkkiremmejä, mutta parempia (ja ehkä hiukan terveellisempiäkin). Kokeile kotona Satokausikalenterin helppoa ohjetta!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.