Maistuuko avokado? Trendiherkun ystävälle tarjolla unelmatyö
Avokadot ovat yksi tämän vuosikymmenen kuumimpia trendiherkkuja, ja kahviloissa, ravintoloissa ja kotikeittiöissä näkee säännöllisesti niin avokadoleipiä, -pastaa sekä -smoothieita.
Maailmalla ei tarvitse hiukan hintavasta herkusta enää maksaa, jos nappaa tämän unelmatyön itselleen! Kyllä, avokadoja voi syödä työkseen.
Australiaan, Sydneyyn avautuu nimittäin avokado-teemainen pop-up-kahvila, joka palkkaa yhden onnekkaan maistelijan. Kahvila etsii 'avokadotarkastuksen johtajaa', jonka tehtävänä on kokeilla kaikki kahvilan kaksikymmentä avokado-annosta ennen kuin kahvila avautuu marraskuun alussa sekä toimia sosiaalisessa mediassa avokadojen puolestapuhujana.
Työilmoituksen mukaan kokelaalla on oltava vähintään kahden vuoden kokemus avokadojen syömisestä sekä todistettu osaaminen siitä, kuinka tarkastetaan avokadon kypsyys kevyesti painamalla juuri oikeasta kohdasta.
Työ kuulostaa lähes liian hyvältä ollakseen totta, mutta siinä onkin pienen pieni mutta: työntekijälle maksetaan ruokana, eikä kyseessä ole kuukautta pidempi pesti.
Jo aiemminkin on maailmalla etsitty työntekijöitä pelkästään syömään. Aiemmin Makuja-sivusto on uutisoinut pekonin-, jäätelön- ja ravintolaruoan maistelijoista.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan