Hitti vai huti? Uusi aamupalatuote yhdistää croissantin ja tacon
Oletko valmis annokseen, joka yhdistää ranskalaisen klassikkoleivonnaisen ja perinteisen meksikolaisen ruokalajin? Olit tai et, ne ovat nyt täällä!
Tacon ja croissantin yhdistelmä "tacro" saattaa olla seuraavaa suuri juttu, kun puhutaan eri ruokalajeja yhdistelevistä hybridiruoista.
Kuten saatoitkin jo arvata, tacrossa perinteisen taco-kuoren korvaa rapea croissant-tasku, jonka sisään lisätään kanaa, avokadoa, salsaa tai muita meksikovivahteisia täytteitä.
Leipomo myy tacroja aamupalatuotteena
Tämä ruoka on San Franciscossa sijaitsevan Vive Le Tarte -leipomon käsialaa. Tacro on leipomon mukaan aamupalatuote, joka sallii meksikolaisen ruoan ystävien nautiskella tacoista ensimmäisenä aamulla ilman, että se herättää kanssasyöjissä pitkiä katseita.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Vaikka yhdistelmä kuulostaa herkulliselta, se on herättänyt ihmisissä myös huolta. Moni on nimittäin ihmetellyt, kuinkahan sotkuista tämän yhdistelmäruoan syöminen oikein on? Tacroja ei välttämättä kannata ottaa evääksi ainakaan elokuviin.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Tacroja on tällä hetkellä tiettävästi saatavilla vain tästä kyseisestä yhdysaltalaisleipomosta, jossa niiden suosio on ollut räjähdysmäistä. Leipomon mukaan ne myydään aina loppuun muutamassa tunnissa.
On siis hyvinkin mahdollista, että tacrot leviävät pian ihmisten suosioon ympäri maailmaa.
Lähde: Metro
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan