Maistuisiko sinun lapsellesi? Tältä näyttää Viking Linen uusi joulubuffet lapsille – turha odottaa ranskiksia ja pizzaa

Lasten oma joulubuffet Viking Linella on kaikkea muuta kuin perinteinen 0:57 Lasten oma joulubuffet Viking Linella on kaikkea muuta kuin perinteinen

Kurkkaa videolta, millainen on lasten oma joulubuffet Ruotsin-laivalla. 

Kerroimme torstaina Viking Linen uudesta joulubuffetista, joka pitää sisällään tuttuja perinneruokia, mutta myös paljon uusia trendiherkkuja. Buffetissa on tänä vuonna muun muassa aiempia vuosia enemmän vegaanisia vaihtoehtoja.

Myös lasten omaan buffetpöytään on nyt kiinnitetty uudella tavalla huomiota. Buffetpöydästä ei löydy niitä kaikista perinteisimpiä lasten suosikkeja, kuten esimerkiksi nugetteja, ranskalaisia tai pizzaa. Sen sijaan lapsille on tarjolla esimerkiksi turskapyöryköitä ja ruusukaalia, lihapullia tomaattikastikkeessa gnocchien kera, selleri-coleslawta ja runsaasti kasviksia. Nauravat nakit on höystetty leikkisästi kukanmuotoisilla porkkanaviipaleilla ja keitettyä kukkakaalia on ujutettu kauniseen ”kukkakaali royale” -piiraaseen.

Menevätkö näin jännittäviltä kuulostavat ruoat todella kaupaksi lapsille?

– Lasten omassa buffetissa on paljon kasviksia, koska meidän mielestämme lapset kyllä pitävät kasviksista, mutta heidät pitää ensin vain saada rohkeasti maistamaan niitä, Viking Linen joulubuffetin suunnittelusta vastannut Ruotsin Kokkimaajoukkueen Fredrik Andersson sanoo.

Buffetia on Anderssonin mukaan testattu ennakkoon 4–12 -vuotiaiden koeryhmällä ja palaute oli erittäin positiivista.

Lasten oman buffetin lisäksi perheen pienimmät saavat toki vapaasti syödä myös aikuisten buffetista, jossa tarjolla on esimerkiksi tuttuja ja turvallisia ruotsalaisia lihapullia ja muita perinteisiä jouluruokia. Jälkkärihyllyn äärellä viihtynee koko perhe, sillä lasten buffetin vierestä löytyy monta purkillista erilaisia makeisia sekä joulupipareita. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!