Maistuisiko mansikkamargarita alkoholittomana tai K-18-versiona? Kati vinkkaa, miten raikas kesädrinkki tehdään helposti

mansikkamargarita_1_200427_D8S9845-Edit
MTV

Hellapoliisina tunnettu bloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen vinkkaa helpon mansikkamargaritareseptin. Kati tekee juoman ilman alkoholia, mutta aikuiseen makuun sopivan siitä voi tehdä lorauttamalla joukkoon hieman tequilaa.

Mansikkamargarita on raikas kesäjuoma parhaimmillaan! Hellapoliisina tunnettu reseptinikkari Kati Jaakonen vinkkaa, miten valmistetaan alkoholiton ja raikas mansikkamargarita. 

Herkullinen mansikkamargarita on helppo valmistaa blenderissä pakastemansikoista. Jäisiä marjoja käyttämällä jäämurskan voi jättää kokonaan pois. Mansikoiden sijaan voi kokeilla mitä tahansa jäisiä marjoja, esimerkiksi vadelmia.

– Kevät- ja kesäpäivän raikas välipala- tai nautiskelujuoma on alkoholiton mansikkamargarita. Käytä tähän pakastemansikoita ja tarjoa näyttävästä jalallisesta lasista, Kati vinkkaa.

Mansikkamargaritasta voi tietysti helposti tehdä myös aikuisten version. Silloin juoman joukkoon voi lorauttaa muutaman senttilitran tequilaa. 


***

Altian baarimestari Mikael Karttunen valmistaa viime kesän marjoista helpon ja herkullisen shrub-juoman 5:14

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.