Mansikkamargarita – Katin raikas kesädrinkki
Julkaistu
Kevät- ja kesäpäivän raikas välipala- tai nautiskelujuoma on alkoholiton mansikkamargarita. Käytä tähän pakastemansikoita. Tarjoa näyttävästä jalallisesta lasista. Reseptin teki Hellapoliisi Kati Jaakonen.
Ainekset
- ½ l kohmeisia mansikoita
- ½ dl appelsiinin puristettua mehua
- 1-2 rkl sokeria
- ½ limen puristettua mehua
- 1 dl jääkuutioita
Lasin reunoille
- vettä
- sokeria
- 2 mansikkaa tai limeviipaletta
Valmistusohje
Mansikkamargarita valmistuu näin:
Annoksia: 2
- Laita kohmeiset mansikat, appelsiinin puristettu mehu, sokeri, limen puristettu mehu ja jääkuutiot tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
- Käännä lasien reunat lautasella jossa on vettä ja käännä samoin sokerissa.
- Kaada juoma laseihin ja koristele mansikalla tai limeviipaleella.
- Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta