Mansikkamargarita – Katin raikas kesädrinkki

mansikkamargarita_1_200427_D8S9845-Edit
MTV

Kevät- ja kesäpäivän raikas välipala- tai nautiskelujuoma on alkoholiton mansikkamargarita. Käytä tähän pakastemansikoita. Tarjoa näyttävästä jalallisesta lasista. Reseptin teki Hellapoliisi Kati Jaakonen.

Ainekset

  • ½ l kohmeisia mansikoita
  • ½ dl appelsiinin puristettua mehua
  • 1-2 rkl sokeria
  • ½ limen puristettua mehua
  • 1 dl jääkuutioita

Lasin reunoille

  • vettä
  • sokeria
  • 2 mansikkaa tai limeviipaletta

Valmistusohje

Mansikkamargarita valmistuu näin:

Annoksia: 2

  1. Laita kohmeiset mansikat, appelsiinin puristettu mehu, sokeri, limen puristettu mehu ja jääkuutiot tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
  2. Käännä lasien reunat lautasella jossa on vettä ja käännä samoin sokerissa.
  3. Kaada juoma laseihin ja koristele mansikalla tai limeviipaleella.
  4. Tarjoa heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.