Mansikkamargarita – Katin raikas kesädrinkki

MTV
Julkaistu
Kevät- ja kesäpäivän raikas välipala- tai nautiskelujuoma on alkoholiton mansikkamargarita. Käytä tähän pakastemansikoita. Tarjoa näyttävästä jalallisesta lasista. Reseptin teki Hellapoliisi Kati Jaakonen.
Ainekset
- ½ l kohmeisia mansikoita
- ½ dl appelsiinin puristettua mehua
- 1-2 rkl sokeria
- ½ limen puristettua mehua
- 1 dl jääkuutioita
Lasin reunoille
- vettä
- sokeria
- 2 mansikkaa tai limeviipaletta
Valmistusohje
Mansikkamargarita valmistuu näin:
Annoksia: 2
- Laita kohmeiset mansikat, appelsiinin puristettu mehu, sokeri, limen puristettu mehu ja jääkuutiot tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
- Käännä lasien reunat lautasella jossa on vettä ja käännä samoin sokerissa.
- Kaada juoma laseihin ja koristele mansikalla tai limeviipaleella.
- Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Koko Suomi leipoo: Rypytetty punnuspulla
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Koko Suomi leipoo: Juustoinen siemennäkkäri ja mausteiset parmesaanipikkuleivät
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Wilhelmiina-keksit – nämä supersuositut ja helpot pikkuleivät viedään käsistä
-
Kanaa Alfredon tapaan – kermainen kanapasta Pasta Alfredo on nopea arkiruoka