Maisemakahvilan raparperipiirakka -ohjeestaan tunnettu Katariina Pylsy vinkkaa nyt MTV Uutisille, miten hittiherkusta saa entistäkin maukkaampaa.
Maisemakahvilan raparperipiirakka on resepti, jota suomalaiset googlaavat vimmatusti aina keväisin. Oletko sinä jo testannut tätä Katariinan kuuluisaa raparperipiirakkaa?
Kerroimme jo keväällä 2019, kuinka hittipiirakan resepti lähti aikoinaan leviämään. Hämeenkyrössä suosittua kesäkahvilaa pitänyt Katariina Pylsy antoi piirakan ohjeen Kotiliesi-lehdelle ja pian herkku oli kaikkien huulilla. Katariina itse oli oppinut piirakan omenaversion valmistamisen emäntäkoulussa.
Katariina neuvoo: Piirakasta saa entistäkin parempaa!
Katariina kertoo nyt MTV Uutisille, että maisemakahvilan rapaperipiirakka on edelleen tärkeä osa hänen elämäänsä.
– Kyllä siitä aina minulta kysellään. Nykyään vinkkaan kyselijöille, että kannattaa käyttää piirakan valmistamiseen gluteenittomia jauhoja. Piirakasta tulee näin entistäkin parempaa ja todella pehmeää, Katariina vinkkaa.
Katariina itse kertoo käyttävänsä piirakkaan ihan marketista tuttuja gluteenittomia jauhoja. Gluteenittomia jauhoja laitetaan taikinaan saman verran kuin tavallisiakin vehnäjauhoja laitettaisiin.
